Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

Polygon bike, de la Sidoarjo până la 33 de țări din lume

Pandemia COVID -19, care a durat mai mult de 1 an, a dus la o schimbare a afacerii și a stilului de viață al oamenilor. Una dintre tendințele care apar ca urmare a noului normal acesta este interesul comunității pentru bersepada.

Aceasta este o oportunitate pentru producătorii de biciclete din Indonezia de a dezvolta afacerea atât pe plan intern, cât și internațional. Un PT Insera Sena sau cunoscut marca de produs Biciclete poligon.

Adesea considerată o companie din afara țării, se dovedește că poligonul o companie de biciclete la nivel local cu sediul în Sidoarjo Regency, Java de Est. Compania a fost înființată începând cu anul 1989, cu o suprafață de 30.000 m2, cu o suprafață de construcție de 18.000 m2.

Pt. Insera Sena a fost fondată de Seojanto Widjaja, care a absolvit ingineria industrială în 1987. O figură familiară a fost numită Yanto care construiește PT. Insera Sena pentru că dorește să continue afacerea de familie care urmărește locuri de muncă în distribuția unei biciclete de mult timp.

Insera este o continuare a” industriei bicicletelor din Surabaya”, în timp ce Sena este numele figurii marionetei care este destul de faimoasă în Java de Est care ilustrează puterea. Compania de biciclete are viziunea de a fi marca de biciclete de calitate la nivel mondial și gata să concureze pe piața internațională.

„Pornind de la o companie mică care este orientată să producă o bicicletă special pentru export, primii 10 ani sunt un proces de învățare și punctul central al poligonului pentru pregătirea dezvoltării mărcii în mod independent”, pentru a cita de pe site-ul oficial al poligonului.

Această companie produce, de asemenea, diferite tipuri de biciclete, cum ar fi variante de biciclete de oraș, trekking, MTB (Mountain Bike), suspensie completă, biciclete hard-trail, downhill, BMX și altele. Procentul producției globale este de 65% pentru bicicleta MTB, 30% pentru trekking și 5% pentru tipul de bicicletă celălalt.

De la începutul Insera Sena a fost conceput ca industria care produce biciclete de calitate mondială. Începutul producției este în mare parte pentru export. Plan pe termen lung, care este de 50 la sută pentru piața de export și 50 la sută pe piața locală.

Insera Sena producătoare inițial biciclete bazate pe ordinea de branduri renumite din străinătate, există încă folosind propriul brand. Cu toate acestea, inițiativa de a produce o bicicletă cu mărci locale Polygon a apărut încă de la începutul anilor 1990.

Chiar și așa, marca / marca poligon atunci când nu a fost promovat în mod serios, pentru că atenția a fost încă îndreptată spre îmbunătățirea calității, că într-un fel este cu o mulțime a primit o comandă din străinătate. În 1994, în cele din urmă au ridicat marca Polygon în ansamblu.

Cum poligonul pătrunde pe piața din lumea bicicletelor
Nu este ușor într-adevăr comercializarea bicicletei în mijlocul condițiilor crizei economice din 1997. Aproape toate colțurile țării vizitate pentru a găsi parteneri care doresc să fie un poligon de vânzări dealer. Mulți au refuzat, dar nimeni nu vrea să lucreze cu.

„Imaginați-vă că timpul anului 1999, biciclete poligon are un pret de 500 de mii pe unitate. În timp ce bicicleta, care este deja acolo, este cel mai scump de 200 de mii”, a spus Ronny Liyanto, Director Dispoly Indonezia, o filială a Insera o piață specială Poligon.

La acel moment Soejanto cu un coleg atunci când a înființat magazin de biciclete moderne, cu numele Rodalink. În anul crizei, conducerea Insera Sena a început să asambleze o rețea de marketing în sine.

Rodalink inițiat ca un magazin cu concentrat peopriți cumpărăturile. În cazul în care este magazinul oferă nu numai bicicleta poligon, dar bicicleta, de asemenea, de la diferite de brand de clasă mondială și accesoriile sale.

Până în anul 2000 au existat 24 de ieșire Rodalink, iar în 2001-2002 Rodalink a pătruns în țara vecină, Singapore și Malaezia.

Succesul poligonului pătrunde pe piață în și în străinătate, printre altele datorită consistenței sale în producție. De la începutul poligonului, se face ca produse de stil de viață, nu doar un mijloc de transport.

Poligonul începe prin a lua piața țintă a segmentului superior al primului. Cu această strategie, piața este de așteptat să existe în dedesubt va fi dus. Inițial, această strategie nu merge bine. Pentru că, este dificil de a găsi dealer și comercianții care doresc să-l vândă. Este de înțeles, deoarece prețul poligonului destul de scump.

Dar, împreună cu creșterea vânzărilor unui poligon, unul la un dealer este dispus să vândă un poligon. Cu toate acestea, Insera Sena păstrează imaginea exclusivității, și anume prin limitarea numărului de dealeri. Într-adevăr, singurii parteneri care îndeplinesc cerințele care ar putea fi dealer, desigur, în ceea ce privește zona de pe teritoriul său.

În plus, poligonul a intrat în diferite comunități, cum ar fi Bike pentru a lucra cu sponsorul evenimentului realizat de comunitate independent de acesta. Această strategie este considerată a fi destul de puternică datorită vizualizării poligonului de produse care este atât de scump. Dar cu comunitatea, produsul lor se va vinde ca pâinea caldă.

Polygon încearcă, de asemenea, să devină un trend-setter în lansarea de noi linii de produse, cum ar fi bicicleta hibridă sau bicicleta tandem. Pentru a fi primul cel mai probabil Insera Sena poate este în plumb.

Acum, într-o varietate de domenii variind de multe dintre mișcările de ciclism. La fel ca mișcarea campusul biciclete, biciclete la locul de muncă, sau o bicicletă de distracție. Cota de piață a Polygon este de a segmenta bicicleta de marcă-made în țară continuă să crească. Acum, poligon maestru 70-80 la sută din segmentul de piață ea.

De-a lungul timpului, 90% din produsele poligonului sunt apoi exportate în țările europene și Statele Unite. Nu mai există 10% pentru consumatorii casnici.

Prin promovarea autenticității, originalității și calității, Polygon a fost distribuit în 500 de puncte de vânzare din diferite părți ale lumii și distribuit în 33 de țări.

Provocarea vânzărilor în timpul pandemiei
Epidemia Pademi Covid-19 în Indonezia din martie 2020, produce un impact pozitiv pentru industria bicicletelor din țară. Acest lucru care s-a simțit real de marca Polygon, înregistrând o creștere record a cererii pentru bicicletă de la mijlocul lunii aprilie 2020 în urmă.

Cu toate acestea, lonjakannya într-adevăr, un aspect nou după ce guvernul a început relaxarea PSBB. Acest lucru este cauzat de plictiseala obținută de majoritatea oamenilor din cauza activității reduse în afara casei.

Mai mult decât atât, aplicarea noului normal creează, de asemenea, necesitatea unei noi alternative de transport care să fie sigură de utilizat. Creșterea cererii biciclete nu este concentrată numai în marile orașe, desigur, dar, de asemenea, se întâmplă să fie destul de uniform distribuite în orașele mici.

„Din cele câteva rapoarte de dealeri acolo, care a sărit de 200%, nu este 100 la sută, există 50 la sută, așa că este foarte variat”, a declarat Brand Director al PT Insera Sena William Gozali citat de Kontan.

Cu toate acestea, creșterea în vânzări Poligon de biciclete s-a întâmplat doar o lună, în luna iulie 2020 vânzări a scăzut drastic.Se pare că graficul schimbă drastic din cauza comportamentului de speculatorii care au cumpărat bicicletă și apoi vinde la un preț mare în această lună, și deci vinovat de tendință a pieței care nu este măsurabil prin Poligon.

În momentul în care numărul utilizatorilor de biciclete crește rapid, piața bursieră nu poate compensa cererea mare. În cele din urmă a avut loc chase-chase între numărul de utilizatori de biciclete a crescut, iar piața de valori este împiedicată.

Creșterea așteptată a cererii de biciclete poligon de pe piața mondială cu 30 la sută, iar de pe piețele locale cu 10 la sută. În plus, principalele obstacole cu care se confruntă poligonul sunt furnizarea de componente din mai multe țări, în special din China.

Ca ilustrare, o bicicletă are nevoie de încă 100 de piese, dacă nu este găsită, atunci bicicleta nu este reprodusă.

Există câteva lucruri care sunt făcute de poligon, astfel încât rămășițele să poată supraviețui în perioade de pandemie. Unul dintre ei încearcă să mențină prețul produsului pentru a rămâne stabil în mijlocul condițiilor de cerere în sus și în jos.

„Este încă merge în luna iunie nu am fost în măsură predicții pentru acest an. Cu toate acestea, pentru prețul propriului poligon nu scade prețul și susținem în continuare că acest lucru poate continua să fie stabil”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei pentru business Monday (7/6/2021).

În plus, poligonul, de asemenea, un accent în dezvoltarea unei biciclete montane sau a unei biciclete montane care este considerată cea mai solicitată. În ultimul an, poligon încearcă să lupte înapoi în acest segment cu lansarea unui nou produs Siskiu T8.

Potrivit MarketWatch, market mountain bike global în valoare de milioane de dolari în 2018 și va ajunge la miliarde de dolari până la sfârșitul anului 2025. Asistent șef de Marketing Global Communications poligon biciclete, Yunike Maris, explicând că cererea pentru biciclete de munte continuă să crească în mod constant.

În ciuda multor niveluri locale și globale de brand pentru a juca în acest segment, Polygon pretinde că este în continuare liderul pieței bicicletelor montane din țară. În prezent, Poligonul are facilități de producție în Sidoarjo, Java de Est, cu o capacitate de 700.000 de unități bike of the year. Această facilitate este revendicată ca fiind bicicletele din fabrică ale celor mai mari din lume cu tehnologie avansată pe întreaga linie de producție.

Lasă un răspuns