Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

Plin de entuziasm, 300 de studenți și profesori din limba franceză urmează un instrument de formare Gamelan Music

Nu este prima dată, unicitatea diversității culturale a Indoneziei este adevărat, într-adevăr, de multe ori curios să știe de la comunitate în diferite țări.

Nu vreau doar să știu dintr-o privire, diferitele părți ale altor țări, de asemenea, unsparing serios explora și de a învăța o varietate de cultura indoneziană, chiar nu rareori există, de asemenea, sa încheiat prin a face cultura Indoneziei studiat ca o parte a vieții sale.

Gamelan, fiind una dintre numeroasele culturi indoneziene, care de fapt are propriul farmec și este capabilă să fure atenția cetățenilor străini pentru a explora mai în profunzime muzica tradițională a acesteia.

După cum a experimentat Pete Smith, cetățenii din Londra, care a devenit un instrument de predare Gamelan muzica de la Universitatea Oxford pentru 20 ani, începând ei știu Gamelan aparent a început atunci când Pete a studiat gamelan în Solo, Java Centrală în anul 1993.

Dole este unul dintre cele mai renumite orașe istorice din regiunea de Sud-Vest, care este de aproximativ 375 mile de Franța. Prin urmare, nu e de mirare dacă orașul acesta are adesea o conștientizare ridicată a valorii istorice și culturale nu numai că provine din țările originale, ci și din cultura care provine din diverse alte țări, unul dintre instrumentele gamelan din Indonezia.

De fapt, a fost dovedit de spiritul arătat de elevii de la nivelul școlii primare și secundare, precum și de rândurile profesorilor din oraș, care s-au ridicat la aproximativ 300 de persoane, în cunoașterea și învățarea gamelan cu entuziasm chiar și în mijlocul unei situații pandemice care este încă afectată de protocol sănătatea este menținută.

Un moment de recunoaștere și de învățare face acest lucru aparent este o formă de cooperare între Ambasada Republicii Indonezia (KBRI) în orașul Paris cu Guvernul orașului Dole.

Cum pentru învățare și de formare de gamelan care este pusă în aplicare va dura timp de trei săptămâni, participanții care participă la formare vine de la scoala de Jean Jaurès de Vals pe Dole, și elevi din diferite orașe în zona înconjurătoare, cum ar Lagi, Aisac, Asperjoc, Entraingues, și Labegude.

Attaché pentru Educație și Cultură (El) Paris, Warsito a spus că studenții care urmează învățarea și formarea gamelan în orașul Dole foarte entuziast și se bucură cu adevărat de program.

„Putem vedea de pe fața elevilor de școală elementară din orașul Dole este foarte entuziasmat să învețe gamelan. Să sperăm că, odată cu introducerea de arta gamelan este pentru cetățenii din Franța, cultură din Indonezia va fi mai cunoscut de comunitatea mondială”, a spus Warsito, publicată în monitorul oficial de presă de pe pagina kemdikbud.du-te.id.

Cu aceeași ocazie, Warsito a dezvăluit, de asemenea, că există părinți ai unuia dintre studenții din Dole, care și-au exprimat că prin formarea gamelan pot învăța sensul comuniunii, deoarece gamelan este un instrument al filozofiei sociale în viață.

Pe lângă practicarea gamelanului, participanții care participă la formare vor învăța și despre alte culturi din Indonezia, cum ar fi geografia și limba indoneziană, care este urmată și de comunitatea înconjurătoare.

Prin activități suplimentare, cum ar, Warsito și-a exprimat speranța va fi participanții pot afla mai multe despre cultura Indoneziei. „Devin din ce în ce mai interesați să vină în Indonezia”, a spus Warsito.

Lasă un răspuns