Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

2 Karya Teater Besutan Seniman Indonezia Ramaikan Ajang Holland Festival 2021

Excelența indoneziană din partea culturii printr-unul dintre domeniile artelor: Teatrul La Festivalul Internațional Holland 2021, care a avut loc la Amsterdam, Olanda.

Festivalul Holland este o artă performantă este cea mai veche și cea mai mare din Olanda a existat deja din 1947, care nu este niciodată absentă și întotdeauna a avut loc în mod regulat în fiecare an. În ceea ce privește anul acesta, Festivalul Holland a avut loc în perioada 3 martie-27 Iunie 2021, care este însuflețit de un șir de lucrări realizate de artiști din diferite țări.

La început, operele de artă care apar în spectacol sunt în mare parte dominate de opere de artă sub formă de Teatru, Muzică, Operă și dans modern. Dar, odată cu dezvoltarea vremurilor, care afectează și existența unei varietăți de opere de artă, deoarece intervalul anilor 2005-2014 sunt incluse și diverse opere de artă sub formă de multimedia, film și arhitectură pentru a însufleți acest eveniment.

Holland Festival 2021, care a durat aproximativ 3 săptămâni sunt, de fapt, este format din 23 spectacolul principal provenind din diferite țări, cu o varietate de opere de artă amestecate între teatru și muzică.

Vestea bună este, 2 de 23 arată ecranul principal este opera de teatru creat de artistul Indonezian cu ridicarea poveștile sunt adaptate dintr-o varietate de patrie culturale.

Compozitor, Pontianak, Nursalim Yadi Anugerah fie unul dintre artistul din Indonezia care a realizat arta teatrului made in Holland Festival 2021 prin expoziția intitulată”ine Aya”. Acest teatru a durat 3 ori pe 9, 10 și 11 iunie offline în sala de concerte Muziekgebouw, Amsterdam.

În ceea ce privește spectacolele din ultima sa, care este datat 11 iunie, a avut loc în hibrid, atât offline, cât și online, astfel încât iubitorii de teatru de apă subterană pot participa urmărit prin streaming live.

„Ine Aya” este o lucrare de colaborare Nursalim Yadi Anugerah cu un bibliotecar și director de origine olandeză, Miranda Lakerveld. Această lucrare se bazează pe 2 lucrări clasice „the epics Kayan Takna ‘Lawe’ „și” Der Ring des Nibelungen ” de Richard Wagner.

Prin reunirea a două povești, ambii artiști conectează tradițiile culturale ale Dayak Kayan din Borneo, care este bogat cu mitologia occidentală în interpretarea lui Wagner. Rezultatul este un amestec de muzică și teatru, care este evocatoare a 2 culturi sunt interdependente în mai multe moduri.

Teatrul „ine Aya”, de fapt, primește o primire călduroasă din partea publicului atât offline, cât și online. La numai 2 zile de la deschiderea vânzărilor de bilete, bilet offline vândut instantaneu, există, de asemenea, mulți iubitori de teatru din Indonezia să se înregistreze pentru a putea vedea Teatrul prin streaming live.

Celebrul regizor Indonezia Garin Nugroho, devin artiști următorul spectacol de succes oferind arta de teatru intitulat „Planeta – un Lament”, care este găzduit în Teatrul internațional Amsterdam.

Performanța „Planet – a Lament” durează de 2 ori pe 21 iunie și 22 iunie. Ca și” Ine Aya”, a doua zi a spectacolelor teatrale filmate Garin a avut loc, de asemenea, în hibrid, astfel încât iubitorii de teatru nu numai din Indonezia, ci și din diferite țări se pot bucura de ea prin streaming live.

„Planeta-un Lament” spune povestea emoționantă despre re-crearea naturii după ce lumea a fost distrusă de un dezastru natural sunt luate pe baza mitologiei Papua. Teatrul de povești ridică ritualuri de vindecare peste tot în lume sunt îndurerate în timp ce oferă speranță celor rămași în urmă.

A spus că, după dezastrele naturale care distrug lumea, există un om care a supraviețuit și a dat mandatul unui ou pentru a trece viața în lume.

„Poate că s – a întâmplat un dezastru natural pentru că lumea și-a pierdut elementele”, așa se fac bucăți de versuri din spectacolul „planeta-un Lament”.

În captarea opere de artă, de teatru de data asta, Garin Nugroho lucra împreună cu 24 de jucători și echipe din diferite regiuni din Indonezia, cum ar fi Papua, Nusa Tenggara Timur, precum și alte părți din Indonezia.

Prin aceste spectacole, Garin a crescut, de asemenea, diverse culturi în Indonezia, cum ar fi cultura Papua, Flores, Sumatra de Nord și Java. Nu pierde primit un răspuns pozitiv de la teatrul de Nursalim Statele Alex, „Planeta – O Plânge”, de asemenea, obține o primire călduroasă din partea publicului, atât offline, cât și online.

Interesant nu este prima dată, Garin a fost, de asemenea, nu a participat la eveniment Holland Festival 2017 cu piesa alb-negru film mut intitulat „Satan Java”.

Lasă un răspuns