Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

Un rând de Banca Indonezia digitale mai mare de active, o formă de astăzi bancare

Totul este digital. Rapid sau lent și puțin sau mult, de această dată aproape toate lucrurile care devin parte a vieții comunităților au fost din ce în ce mai ușoare datorită progreselor tehnologiei digitale.

Nu e de mirare dacă Indonezia, deoarece câțiva ani în urmă suficient de stimulent pentru a face o varietate de programe și accelerarea transformării digitale, care chiar ecou ca un program național pentru aproape întreaga industrie, fără excepție.

Interesant este că transformarea digitală a abordat în prezent și industria bancară, în același timp, nu numai urmărită în mod independent de Guvern, dar este, de asemenea, susținută pe deplin de părțile interesate sau de afaceri din industria bancară în sine.

Partea bună a celuilalt, fenomenul apariției digitale a băncii, care este prezent în prezent, de fapt, dau o nouă culoare industriei bancare din țară. Mai devreme, sectorul bancar se bazează încă pe băncile convenționale nu poate fi negat este încă dominată de 4 mari bănci de către guvern (stat), adică Bank negara Indonesia (BNI), Bank Rakyat Indonesia (BRI), Banca Tabungan negara (BTN), Bank Mandiri, iar cea mai recentă este Banca Syariah Indonezia (BSI).

În ceea ce privește băncile din sectorul privat care urmează să domine în prezent, și anume DBS și Bank Central Asia (BCA). Punctele de vedere sunt, de fapt, în conformitate cu top 5 cele mai bune bănci din Indonezia Versi Forbes că evaluarea se realizează simultan cu Institutul de cercetare Statista.

Dintre ratingurile sunt publicate, se știe că DBS a luat prima poziție la bancă, a urmat Banca BCA la al doilea rang. Ulterior, dominația băncilor de stat, și anume BSI, Independent și BRI, a clasat secvențial 3 la 5.

Trageți-l de restul ratingurilor sunt acolo, unul dintre Digital băncii care se poate spune că este cel mai cunoscut în acest moment, că geniul este la # 11, și a reușit să bată una dintre băncile de stat, și anume BTN- # 18.

Plecând de la acest lucru, nu e de mirare dacă banca digitală adevărat într-adevăr a început să fie văzută ca un lucru nou, care o mulțime de interes public, și are un potențial promițător, în conformitate cu dezvoltarea tehnologiei.

Deși băncile convenționale actuale care domină, de asemenea, personaliza cu Condițiile și de a efectua transformarea digitală, dar dacă cercetat pe baza activelor deținute până la sfârșitul anului 2020 și apoi, de fapt, un lider în industria bancară la digital în loc fronted de o serie de bănci și non-guvernamentale.

Să știi mai multe detalii, următoarele rândurile 4 întreprinderi mari în industria bancară, care se declară ca banca digitală mai mare de active și a fost înregistrată cu OJK, cu datele raportate publicat de Lokadata.

Genius poate fi spus ca un lider în industria bancară la prezent digital pentru prima dată în 2016 ca o filială a băncii. Inițial, geniul vine sub forma unei aplicații de platformă care permite utilizatorului sau clientului să desfășoare activități financiare, cum ar fi salvarea, tranzacția sau setul de Finanțe că totul se face prin mobil, ambele bazate pe Android sau iOS.

Serviciul de prezență este un geniu în țara de apă, de fapt, face BTPN turnat fonduri de investiții de până la o serie de Rp500 miliarde. În funcționare, geniul este conectat cu ecosistemul sistemelor bancare naționale și internaționale de plată printr-un card de debit Visa și al unui gateway Național de plată (GPN). Pe an până în 2020 și apoi, Genius este raportat că are active care ajung la Rp183,17 trilioane.

Unul dintre banca digital care are performanțe rapide într-un timp scurt, TMRW este un produs al băncii digitale realizate de UOB nou prezente în sol, apă în trimestrul 3 (T3) al anului 2020, mai precis în luna August.

Având în vedere existența ca digital al băncii, toate procesele de fabricare a contului până la verificarea s-au făcut online printr-o aplicație de servicii care poate fi savurată și pe dispozitivele iOS și Android.

Anima și să devină jucători în industria bancară la digital, TMRW a reușit să fie 2nd cea mai mare de active, pentru a fi în valoare exactă de Rp116,55 trilioane în același an de la începuturile sale.

Bank digital next provin de la băncile convenționale menționate anterior ca banca cu titlul de cel mai bun din țara apei, conform clasamentului publicat de Forbes și Statista, și anume Digibank–realizat de DBS.

Digibank prezintă prima dată în 2017, la un an după prezența unui geniu. Diferite cu Geniu și TMRW care se concentrează pe scopul principal de a economisi bani și tranzacțiile financiare, care este aplicat printr-un sistem digital, Digibank are avantajul de alte servicii deținute de bănci convenționale, dar este inclusă în bancă digitală, și anume, servicii de investiții, împrumuturi, și de transfer de schimb valutar (forex).

Digibank este clasat pe locul 3 ca fiind cel mai mare digital al băncii pe active pe an până în 2020, cu o valoare de Rp87,63 trilioane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.