Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

Un drum lung oriunde altundeva în Indonezia până la lumea cunoscută

Brand, este un cuvânt care este recunoscut încă sună necunoscut pentru majoritatea oamenilor din cauza lipsei de utilizare a termenului în general.

De fapt, pur și simplu pune cuvântul are sensul proporțional cu termenul „marca” sau „tip”. Cititorii pot fi conștienți, în cazul în care mai târziu GNFI prezintă adesea informații sub formă de serie de lucruri sau produs artificial al apei din sol, care a reușit să atragă atenția comunității mondiale.

Faptul numeroaselor mărci deținute de Indonezia, dacă este examinat mai complet, numărul ar putea ajunge la sute de mărci depinde de piața de consum la nivel internațional.

Gama brandul umplut de produsul bun care are un nume mare de la primul, până când UN PRODUS NOU Se naște în câțiva ani, dar a reușit deja să urmeze același traseu care este deținut de faimosul brand a fost anterior doar într-o perioadă mai scurtă de timp.

Prin urmare, printr-o varietate de informații, care este ambalat în antet „Brand Indonezia yang Mendunia”, așteptat de oamenii din Indonezia poate fi mai conștienți nu numai de brand vechi, dar, de asemenea, o serie de brand nou zile vine să contribuie la creșterea numele de Indonezia prin rândurile de produse de calitate din întreaga lume.

Dacă se vede, marca actuală de produse realizate de apa subterană este în general cunoscută și faimoasă ajunge la mancanegera este cu siguranță încoronată cu produse alimentare instantanee, cum ar fi taitei instant, există, de asemenea, respinge vântul și Nutri Sari.

Cum este traversată marca emblematică a celuilalt și răspândirea lunge pentru a ajunge pe piața internațională? Iată detaliile.

Varietatea de produse prezente în gama în acest an se poate spune ca deschizând calea pentru o varietate de produse indoneziene, cele mai recente în următorii ani să pătrundă pe piața mondială.

Deoarece încrederea este începutul celui obținut de la consumatorii din diferite țări prin prezența Indomie, nu numai că a negat că a făcut o varietate de alte produse din Indonezia și-a așteptat adesea prezența.

La început cu Indomie care sa născut în 1972 și a fost produs pentru prima dată de PT Sanmaru Food Manufacturing Co. Ltd. înainte de a deveni parte a PT Indofood CBP Sukses Makmur. În fapt, Tăiței prima comercializate în străinătate, în anii 1980, mai precis în anii 1982-1983, taitei instant acest nou exportate în țara rock ca un pas inițial tocmai pentru a Brunei, Malaezia, Singapore, și a continua cu multe alte țări în anii următori.

Nu doar un tăiței din industrie FMCG să fie deschizătorul modului de extindere a produselor fabricate de Indonezia în țările vecine, ci și datorită produselor de înaltă calitate din Indonezia din sectorul de producție din industria auto, și anume un singur elefant.

PT Gajah Tunggal este o companie de cauciuc prelucrate stabilit în anul 1951 și a fost inițial cunoscut ca un producător de anvelope pentru biciclete în apele subterane. Nou în 1971, compania a fost fondată de Sjamsul Nursalim acest lucru a început de fabricație anvelope de autovehicule și alte vehicule de pasageri.

La fel ca Indomie, step export prime realizat de un singur elefant își are originea în 1983, când satisface cererea de pe piață din Orientul Mijlociu, pentru anvelopele speciale, în special anvelopele pentru vehicule comerciale, cum ar fi camioanele.

În acest moment, Gajah Tunggal fi unul dintre cei mai mari producători de anvelope ale căror produse sunt distribuite și de încredere în aproape 100 de țări din lume, nu numai în regiunea asiatică, dar, de asemenea, țări din Europa și Statele Unite ale Americii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.