Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

Transformarea științei albinelor în viața lui Mojang Young Origin Bandung Barat

Acesta este modul în care Putri Andini răsună spiritul devotamentului înrădăcinat în Bandung West. Mojang young naștere 20 ani în urmă acest Întreprinzător inspira diverse cercuri printr-o multitudine de programe comunitare, cum ar fi educația caracter, tinerii bazate pe mișcare socială, până la dezvoltarea resurselor economice și a turismului local.

Idealurile magnitudinii de a fi un om de afaceri și slujitor al poporului promovat. Pentru Putri, Kabupaten Bandung Barat salvează o scânteie de vis pentru a crește potențialul local din jurul lui. Prințesa promovează, de asemenea, o comunitate care se numește Bee Smart Indonesia.

Denumirea Bee Smart Indonesia are o misiune nobilă de a putea produce energie dulce în mijlocul comunităților locale din West Bandung. Sperăm că această mișcare poate include și alte regiuni din cele mai largi până în toate colțurile arhipelagului.

Prințesa a devenit pionierul unei mișcări de creație inovatoare pentru tineri. Bee Smart Indonesia, pe care o prezintă prezintă abilități informale de acces bazate pe educație din secolul 21. Această comunitate vizează foarte mult generația tânără cu vârsta sub 17 ani, în special școala elementară.

Școlile elementare tind să fie de mare îngrijorare. Motivul, copiii au nevoie de abilități de bază de alfabetizare calificat devreme. Un Model de educație care se face, care a fost de învățare în timp ce joacă cu includ socializare la oameni din afara să crească cu caracter receptiv. Mai târziu, acest obiectiv va produce o generație de personalitate adaptivă.

Una dintre printesa acțiune reală cu albinele Indonezia inteligente conținute în programele educaționale predau copiilor din Indonezia. Scopul acestui program este de elevii de la orfelinat Imah Seuri situat în Paneungteung Citiis, Desa Cihanjuang Rahayu, Parongpong, Kabupaten Bandung Barat.

Elevii sunt educati sa indrazneasca sa-si exprime opiniile (gandire critica), sa initieze o discutie pe activitati (comunicare), sa creeze un instrument util de la ingredientele de baza din jur (creativitate), pana la exfolierea grupurilor de lucru task digital (colaborare).

Fii parte din mișcarea Jabar

Pe de altă parte, prințesa a făcut parte din Java de vest se deplasează West Bandung Regency. Acolo Fiica are un capital mare pentru a-și pune în aplicare idealurile în domeniul educației. În primul rând, creșterea calității educației în Bandung West.

Sub auspiciile Java de Vest este în mișcare, fiica de orientare proactivă sat la distanță pentru a da stimul Educației. În scopul de a umple Ziua Națională a Educației mai 2, 2021 în urmă, printesa cârlig comunitatea studenților Cipatat și poartă etapa de alfabetizare, care este etichetat „grădină citit miel iepure”.

Nu cu mult timp în urmă, femeile cu Jabar se ocupă de mișcarea de plantare a șase sute de semințe de copaci pe cele șase sub-districte. Conștientizarea masivă și publică a importanței conservării mediului.

Utilizarea resurselor rurale
Nu numai că, există și alte comunități interesante care sunt desfășurate în acest moment, copiii satului națiunii. Aceste comunități facilitează mediul social orientat spre activitate, în sectorul turismului din aceeași regiune.

La sfârșitul anului 2020 în urmă, satul copiilor națiunii pentru a efectua mediul de socializare intitulat „Roaming construi țara”. Această activitate cuprinde serviciul social, divizia de masca este însoțită de campanie protocol de aplicare sănătate în manipularea de pandemie Covid-19 ani, jocuri educative care au urmat-o varietate de vârstele sătenii Cijuhung, Desa Margaluyu, Raionul Cipendeuy, Vest Regency Bandung.

Odată cu trecerea timpului, Fiica din ce în ce extinde excesele mișcării sociale. Pe termen scurt, proiectul agro eduwisata middle a proclamat cu intenția de dezvoltare a turismului.

Printesa cu tinerii alți pionieri inițiat Sat Turistic Cipada situat în Kecamatan Cikalong Wetan, Kabupaten Bandung. Stubul conține subsectorul în el, și anume complexul coloniilor de albine (inspirația cuiburilor), binecuvântarea gunoiului și modernizarea IMM-urilor.

Tot ce trebuie să facă nu a putut fi separat de participarea la organizare în timpul școlii. El nu se luptă într-un Mojang studenți din orașul Bandung în 2017 și saci 1 Ambasadorul genului Fiica Kabupaten Bandung Barat tahun 2020. În plus, Prințesa a primit programul este Finanțat în Întregime de Motivatour Xpedition la Insula de o Mie inițiate de către Indoneziană Eveniment și Disparekraf DKI Jakarta ca reprezentant al Java de Vest.

Apoi, contribuția Prințesei de tineret cu colegii săi din regiunea West Bandung. Deci, chiar și cu ceilalți tineri care continuă să ofere beneficii. Nu exagerați dacă activitatea întreprinsă este o formă de transformare a științei albinelor. Deoarece albinele sunt sensul ca o personalitate este activ, energic, și au o pasiune de a împărtăși.*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.