Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

„Respirația artificială” pentru IMM-uri în mijlocul pandemiei Covid-19

O varietate de moduri de a supraviețui în mijlocul unei pandemii. Multe sectoare ale economiei sunt fixate crashing dimineața și seara cu durere laranya. Oricine simte impactul Covid-19. Multe dintre ele sunt de cotitură creierul să păstreze în căutarea pentru susținerea cu schimbările care apar.

Unul dintre ei este autorul IMM-urilor locale care au cunoștințe și oportunități limitate, astfel încât să devină un obstacol în calea afacerii lor.

De ce este asta? O mulțime de transformări care apar din cauza pandemiei Covid-19. Una dintre ele este schimbarea comportamentului consumatorilor. Omul GNFI vine cu siguranță să simtă nevoile în schimbare ale produselor sau serviciilor în timpul acestei pandemii. De exemplu, produsele de sănătate de specializare au crescut în comparație cu produsele cosmetice.

Acest lucru se întâmplă pentru că trebuie să ne obișnuim să trăim sănătoși și curați pentru a evita Covid-19. În plus, toată activitatea ar trebui să se facă și online, fără a fi nevoie să se întâlnească față în față, ceea ce impune oricărei persoane să cunoască și să înțeleagă, precum și utilizarea unei platforme digitale care se poate adapta la aproximativ.

Problema este că devin obstacole pentru autorii IMM-urilor locale în dezvoltarea afacerilor sale în mijlocul unei pandemii. Lipsa de cunoaștere a tehnologiei și oportunitatea în căutarea de noi inovații. În contextul economiei Indoneziene, Pandemia Covid-19 creează un nou ecosistem în comunitate, și anume digitalizarea.

Dezvoltarea IMM-urilor locale în direcția digitalului poate fi considerată a fi una dintre alternativele de salvare a sectorului IMM-urilor care există încă.

Pe baza unui sondaj realizat de Banca Asiatică de dezvoltare (ADB) cu privire la impactul pandemiei asupra IMM-urilor din Indonezia, a constatat că 88% din microîntreprinderile rămân fără economii sau le încasează și mai mult de 60% Din micro, mici și își reduc forța de muncă. În acest caz, guvernul analizează și modalitățile prin care IMM-urile locale pot supraviețui, și anume prin transformarea digitală.

Rolul guvernului și al Ministerului Cooperativelor și IMM-urilor în transformarea digitală este de a pregăti o strategie de dezvoltare, digitalizarea IMM-urilor în 4 etape. În primul rând, creșterea resurselor umane pentru a pregăti IMM-urile pentru capacitatea de cunoaștere este sporită.

În al doilea rând, procesul de intervenție de afaceri IMM-uri locale la unele dintre programele. În al treilea rând, extinderea accesului pe piață și ultimul mengglorifikasi IMM-uri erou locale, care pot fi agregate produsul IMM-urilor la platforma digitală.

Nu numai guvernul, comunitatea este, de asemenea, de așteptat să ajute la dezvoltarea digitalizării IMM-urilor locale într-o varietate de moduri. Cel mai simplu lucru este să oferiți cunoștințe de bază despre strategia de vânzări și marketing prin internet.

Omul GNFI poate introduce o piață de platformă care se ridică pentru a fi folosită pentru strategia de vânzări, și anume prin vânzarea online și, de asemenea, băieții pot împărtăși informații despre orice social media care ar putea fi folosit pentru a face comercializarea produselor sau serviciilor lor. Procedând astfel, omul a ajutat procesul de digitalizare a IMM-urilor locale și a ajutat la împingerea mișcării făcute cu mândrie în Indonezia.

Ce să faci digitalizarea IMM-urilor făcute cu mândrie în Indonezia?
Mișcarea Națională Proudly Made in Indonesia (Gernas BBI) își propune să încurajeze oamenii să cumpere și să utilizeze produse locale IMM-uri artificiale. Odată cu digitalizarea IMM-urilor, va încuraja vânzarea de produse ale IMM-urilor online prin intermediul platformei marketplace. Proudly Made in Indonesia este de așteptat să creeze noi industrii care vor conduce la creșterea economică în Indonezia.

Dacă GNFI încă mai este dificil să ajuți dezvoltarea IMM-urilor prin digitalizare, băieții pot oferi inspirație altor prieteni pentru a fi mândri să cumpere și să folosească produse ale IMM-urilor locale.

Alegerea produselor locale în comparație cu produsele străine, înseamnă că Fella contribuie la încurajarea dezvoltării IMM-urilor locale. Yuk, bantu da respirație artificială pentru IMM-urile locale prin cumpărarea produselor lor!*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.