Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

Ra Dot Inda Maila, O Filozofie De Viață, Oameni Mandailing

 

Kabupaten Mandailing Natal (Medina) este cunoscut ca bumi gordang margine, o cele mai sudice regiuni de capitala Provinciei Sumatra de Nord. Zona are o multitudine de filozofie în trecere prin vad prin viața chivotului.

Oamenii Sumatra este, de asemenea, cunoscut ca o societate care are obiceiul de a părăsi orașul său natal poziția de peste mări. Mai ales pentru acei copii mici, a devenit imperativ pentru o aventură. Supraviețui în orașul lor natal, la o vârstă fragedă este o rușine și rușine este fără sfârșit. Apoi, wander este o alegere bună pentru cei care au dorit o schimbare.

Multe dintre motivele care fac copii mici Mandailing specula în străinătate. Există doar umbla, în căutarea unui loc de muncă, să continue educația lor, și altele. Studenții regionali care studiază în zonele urbane întâmpină adesea bariere pentru a urma prelegerea.

Nu rareori materialul devine un obstacol pentru cineva renunțe la colegiu în mijlocul drumului. Incapacitatea de a urma ritmul vieții în zonele urbane face, de asemenea, o persoană să nu reușească doar să supraviețuiască.

În urmă, cum filozofia vieții oamenilor Mandailing în Perantaun în fața diferitelor probleme, astfel încât să poată supraviețui și de a reuși? Pentru băieții care sunt și vor planifica să trăiască în străinătate, este potrivit să urmeze principiul vieții lor.

Într-adevăr, pentru ca un om să-și folosească inteligența pentru a gândi, în cele din urmă totul va ajunge la punctul de credință. Credința este ceea ce va produce energie pentru a livra pe cineva pe realizarea.

Ra dot inda piso (doresc să și nu rușine)

Ra dot inda maila, ceea ce înseamnă că doresc și să nu fie rușine. Pentru oameni Mandailing, acest principiu are conținutul de sens în, deoarece nu toți oamenii sunt dispuși și capabili să o facă. Dorința de Capital nu este suficientă, pentru că va dispărea.

Dacă timiditatea încă domină Sinele la acțiune. Apoi, picioarele nu vor ezita să intre, Gura va fi rigidă pentru a vorbi și auto-va tăcea o mie de limbi. Dacă da, sunteți cu toții terminați în atingerea scopului.

Vrei și nu-ți fie rușine elimina toate formele de îndoieli. Fiecare persoană trebuie să aibă un sentiment de rușine în el. Această rușine vine cu o varietate de factori, uneori bunul simț nu este în măsură să explice pentru a da un motiv.

Pe de o parte, rușine că nu este greșit atunci când este pus în poziție. Chiar recomandat ca o forță motrice pentru a te motiva să faci. Toate nici o porțiune, nici o dimensiune, nici un loc și nici un moment. Rușine să te miști înseamnă să îndrăznești să eșuezi, să îndrăznești să fii un eșec înseamnă să nu ai nici o rușine.

Timid Cerând știință înseamnă îndrăznesc să fie prost. îndrăznește să fii prost înseamnă să nu-ți fie rușine. Dacă nu vrei să fii amintit ca prostul care eșuează, idiotul eșuează din nou. Apoi, lăsați urmele unui cursant.

În timp ce există o șansă și o oportunitate de a sprijini procesul de învățământ, carieră și viitor. Apoi, cu un încrezător pus deoparte praful rușinea care se atașează la tine. Începe organizarea și de a face acest lucru duce la atingerea obiectivelor. Concentrați-vă pe plan în loc de ceea ce spun oamenii. Pentru că succesul va fi doar pe cei care l-au pus ca un luptător.

Inda Angkon Sarupo (alege să fii diferit)

Fiecare ființă umană are nevoi și stil de viață, respectiv. Nu te forța rănit doar pentru că vrei să fii considerat egal cu alte persoane. Nu este nevoie să vă faceți griji dacă mediul este refuzat doar pentru că alegeți diferit. Cauza pentru oameni Mandailing, diferit este unic, special, ușor de recunoscut, și să fie întotdeauna în centrul atenției. Nu am făcut deja cunoscut să nu mai vorbim mai mult decât atât.

Niciodată frică să se miște doar din cauza griji arata diferit. Diferența nu va face niciodată una. Dacă celălalt face un pas, băieții trebuie să fie doi pași.

Aceasta este filozofia de viață a oamenilor Mandaililng, alege să fie diferit atunci când lumea spune același lucru. Ar putea fi bine pentru băieți și poate nu. Nu există nici un rău în încercarea de a urma traseul vieții oamenilor Mandailing.

Totul depinde de condițiile și modul de viață. Există un înapoi, deoarece nu este puternic cu examenul, există un pas în jos din cauza îndoielii și există supraviețuitor din cauza credinței. În cele din urmă totul este o alegere. Opriți-vă în mijlocul drumului sau continuați să vă intensificați intenționat.*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.