Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

Povestea lui Ki Manteb, creierul din spatele fanilor Kung Fu la o întâlnire cu Sukarno

Dalang kondang Ki Manteb Soedharsono, a murit vineri (2/7/2021). El a avut antigen în tampon cu o zi mai devreme, joi dimineață (1/7), cu rezultatele pozitive ale Covid-19. El a murit în timp ce în curs de izolare de sine la domiciliu după ce a participat la un spectacol în Jakarta.

Plecarea sa a lăsat o ” gaură uriașă „în lumea lui wayang kulit, având în vedere figura care a fost numită și” creierul diavolului”, acest lucru a fost cunoscut nu numai în Indonezia, ci și în străinătate.

Născut la 31 August 1948, Ki Manteb ca destinat să fie creierul. În creierul său de sânge condensat, curge prin generații de la stră-stră-bunicul, la tatăl său, Ki Hardjo Brahim. Însuși provine din satul Palur, Kabupaten Sukoharjo, care se află la 10 KM de orașul Solo.

În timp ce se află încă în pântece, părinții lui sunt pe cale să dea numele Soedharsono. Dar ca oameni de vârstă, sarcină, mama sa a numit Soedarti pofta gratuit siong manteb, și anume țigări sunt realizate dintr-un amestec de tutun, klembak, precum și tămâie.

„Da, în sfârșit, numele proprietății care a devenit numele frontului meu. În cele din urmă născut îmi place acest lucru”, a spus Ki Manteb Citat de CNN Indonezia.

Ki Manteb a devenit creierul, nu din cauza influenței părinților săi. Ki Hardjo, Tatăl, vrea ca fiul său să fie pedalang.

De la vârsta de opt ani, el a avut deja experiența de a efectua. În timpul celor șase ore de joc, salariile Ki Manteb Rp5, un nominal care a făcut puțin copiilor mici.

Educația formală și marioneta merg de-a lungul. Graduate School of the People, Ki Manteb du-te la școală de inginerie (echivalentul școlilor secundare), și apoi la școala secundară tehnică echivalentă cu liceu. Dragă, condițiile nu-i permit să treacă de la STM Manahan 1. Nu despre realizarea sau serviciul de poveste, dar școala Ki Manteb a fost desființată din cauza mișcării septembrie treizeci (Gestapu) 1965.

Nu mai pot participa la școală, Ki Manteb mai stabil pentru a deveni pedalang. Pentru a îmbunătăți ambarcațiunile lui, Ki Manteb o mulțime de a învăța să creierul din spatele senior, de exemplu la creierul din spatele legendarului Ki Narto Sabdo în 1972, și pentru Ki Sudarman Gondodarsono expert sabet, în 1974.

Faceți cunoștință cu „Soekarno” pentru a fi realizat cu succes Banjaran Bima
Ideea din spatele succesului Ki Manteb a avut loc în deceniul anilor 1980. În 1988 a avut un program regulat de afișare unde care seamănă Banjaran Bima la Jakarta promovate de Soedharko Prawiroyudo. Într-un spectacol care spune povestea nașterii până la moartea lui Bima a avut loc în fiecare lună.

Când Sudarko oferă Ki Manteb pentru a arăta marionete umbra cu serial Bima. Lakon Banjaran Bima va fi pus în scenă o dată pe lună timp de un an în Jakarta, care a început în mai 1988 până în aprilie 1989.

Cu referire la cartea „Ki Manteb Soedharsono, Profil spatele Inovatoare” munca Nurdiyanto și Sri Retna Astuti publicate de Ministerul educației și culturii, 2015. Când Ki Manteb nu aprobă în mod direct oferta de la Sudarko. El a cerut timp de trei luni pentru a gândi și a reflecta asupra sanggit care va fi prezentat. Deoarece de 12 ori performanța fiecărei luni la rând nu este ușor.

Pentru a putea crea lakon Banjaran Bima acest lucru, el a mers apoi la piedestal Purwa în zona Banyuwangi pentru a face meditație sau meditație. Pentru cetățenii din Banyuwangi, Alas Purwa este o pădure bântuită (bântuită).

O populație de aproximativ cred, din păcate Purwa există Palatul jin place de-a lungul istoriei în insula Java aduna. În fiecare an, mai ales în luna Sura, mulți locuitori din Bali și Banyuwangi vizitează acest loc pentru a medita, căutând viziuni sau doar un băiat nevăzut.

Prezența la fața locului a crezut a fi în măsură să dea di este atunci Ki Manteb însoțită de 3 frați și surori și prieteni care Torțe Darmadi, Jumadi, și Padmo, spre Piedestal Gica. În acest loc Ki Manteb închis cere îndrumare lui Dumnezeu Atotputernic, în scopul de a obține piandel.

În a cincea zi a schitului, a visat să se întâlnească cu Stadionul Bung Karno. În vis, Bung Karno da mobilă (de lemn bătăuș kothak de păpuși), și a spus ‘nyoh, muliha’ (acest lucru.., du-te acasă). După ce sa trezit, Ki Manteb apoi caută imediat lemn în jurul acelui loc pentru a fi folosit ca mobil.

Se pare că coerența de el însuși un naționalist deja înrădăcinată și te dus de val în viață. Ca una dintre dovezile că, atunci când Manteb meditat acest sunet Bung Karno sunet stadion și să facă un Ki Manteb trezit din meditație. Bung Karno rămâne un idol și este considerat un adevărat naționalist.

Prin urmare, sunetul de Bung Karno fi considerat ca un indiciu care ar trebui să fie puse în aplicare. După ce a luat lemnul, imediat a adus înapoi pentru a fi mobil. Apoi a decis să-l oprească pe semadinya și să fie acasă în curând. Ajungând la casă, pe lângă faptul că face mobil, Ki Manteb creează imediat sanggit Banjaran Bima.

O lună mai târziu Ki Manteb du-te la Jakarta pentru a satisface Sudarko Prawiroyudo și și-a exprimat disponibilitatea de a efectua unde care seamănă Banjaran Bima o dată pe lună timp de un an.

Succesul Ki Manteb care nu cad din cer
Ki Manteb a recunoscut, Banjaran Bima este o piatră de hotar în viața sa. Din moment ce este numele mai faimos. Cu toate acestea, nu se naște din cer, forjare părinții lui au fost destul de greu și practica în cauză rulează până la sfârșitul respirației.

Într-adevăr, nu fără Aral latitude, el însuși a văzut cu ochii mei cum tatăl nu satisface întotdeauna nevoile familiei, fiind un geniu. El însuși nu a experimentat niciodată descărcări de reflux puppetry, deplasate de puterea benzilor din epocă.

„În epoca [anului] din 1975, marioneta se retrage. A spus persoana, a spus persoana loh ya, inferior la casetele. Oamenii au gawe (eveniment) gede-gede, benzi nyetel. ‘Cântări de păpuși koyo ngono wae, penak ngerungokke casete’ (mai degrabă decât o marionetă care doar gitu-gitu aja, este bine să le ascult)”, a spus Ki Manteb citat de CNN Indonezia.

Nu se simt plictisit, de zeci de ani face același lucru pe care a vrut să renunțe. Cu toate acestea, el a crezut apoi, și a dat seama că a fost alegerea lui de a fi creierul.

„[Gândire] ca, ” aici sunt ora ndalang, aku AREP mangan opo?”(dacă nu sunt un interpret, vreau să mănânc ce?). Corect? Pot farthing da decât această [poveste]. Da, Nu contează”, a spus Ki Manteb continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.