Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

O veste bună, numărul șomajului deschis în Indonezia a scăzut până la 950 de mii de oameni

Deși o situație pandemică care s-a întâmplat încă nu prezintă semne decât după această perioadă, diverse sectoare sau industrii care s-au prăbușit în ultimul an au arătat încet schimbări semnificative într-o direcție pozitivă și înapoi.

După cum se știe, aproape toate sectoarele sunt afectate de situația unei pandemii se întâmplă, ceea ce condițiile economice sunt principalul sprijin în supraviețuirea întregii comunități în țara de apă.

Vorbind despre economie, este cu siguranță strâns legată de profesia sau locul de muncă care este deținut de toate straturile poporului indonezian ca determinant al statutului sau al economiei deținute la nivel. Din nou, situația o pandemie care de la începutul numeroaselor efecte negative nahasnya devin, de asemenea, cauza principală și au o mână mare pentru toți oamenii care și-au pierdut locul de muncă și trebuie să ajungă să fie șomeri mai mult de un an.

Reducerile salariale, Politica de disponibilizare a angajaților, până la încetarea relației de muncă sunt deja o situație inevitabilă pentru majoritatea persoanelor care sunt mai puțin norocoase în mijlocul unei situații pandemice.

Nu la scară mică, Agenția Centrală de Statistică (BPS), chiar a remarcat o creștere a ratei șomajului sunt destul de mari din cauza situației pandemice care se întâmplă. Pe baza datelor publicate de cbs pe 5 mai 2021, există până la 19,10 milioane de persoane (9,30% din populația în vârstă de muncă) sunt afectate de pandemie și sfârșesc ca șomeri.

Citește și Force Corona: Absolvire Online, greu de găsit de lucru, până la un sfert de criză de viață

Compoziția 19,10 milioane de oameni care sunt prevăzute cu adevărat dominat de populația cu statut de munca dar experiența o reducere a orelor de munca din cauza pandemiei de 15.72 de milioane de oameni, în timp ce restul este format din locuitorii unui complet deveni șomeri din cauza pandemiei și șomajul, care este, în esență, Nu în Forța de muncă (BAK).

Dacă este examinat mai în profunzime, fundal educațional al șomajului constă din populația cu statutul de educație ca vocațională 11,45 la sută, urmat de liceu 8,55 la sută, un absolvent al Universității din 6.97 la sută și diploma a ridicat 6.61 la sută. Între timp, rata șomajului de juniori educați cu 5.87 la sută și școala elementară sunt în numerele 3,13 la sută.

Dar, indiferent de numerele de mai sus, pe luna februarie 2021, de fapt, să fie un punct de cotitură și direcția pozitivă a șomajului deschis redus în țară.

Detaliu redus șomajul deschis în Indonezia
Manpower ministrul Ida Fauziyah de fapt aduce vești bune despre reducerea șomajului într-o Ședință de Lucru (Reuniunea) de către Comisia IX în Parlament Complexe, Jakarta, Jakarta, împreună cu Șeful Agenției pentru Protecția Indoneziană a Lucrătorilor Migranți (BP2MI), Benny Rhamdani, luni, (24/5/2021).

În cadrul întâlnirii, Ida a explicat că numărul șomajului deschis în Indonezia a scăzut la aproximativ 950 de mii de persoane în februarie 2021.

„Șomajul SUA față de August 2020 a scăzut, August 2020, din cauza șomajului pandemic am 9,7 milioane. Alhamdulillah în orice mod putem reduce șomajul am redus 950 mii”, a spus Ida, așa cum a fost publicat în comunicatul oficial de pe pagină ministry.go.id.

În ceea ce privește comparația sub formă de procent, rata șomajului (TPT) în luna februarie 2021 a constituit 6.26 la sută, în scădere cu 0.81 puncte procentuale față de luna August 2020.

Populația activă din februarie 2021 există până la 131,06 milioane de persoane, o creștere de până la 2,61 milioane de persoane în luna August 2020, în care există o creștere a procentului de lucrători cu fracțiune de normă o creștere de 1.13 la sută față de luna August 2020.

Eforturile depuse Ministerul pentru a reduce șomajul deschis
Ida a explicat că reducerea deschide șomajul care apare nu poate fi separat de eforturile printr-un program de Balai latihan Kerja (BLK) și link-ul și se potrivesc, care este, de asemenea, evaluate într-o ședință de lucru prezidată de Președintele Comisiei IX, Toni Esthelita Runtuwene este.

Ca ceea ce programele reale BLK și link-ul și meciul promovat de minister?

BLK în sine este o infrastructură și locuri de formare pentru oameni pentru a obține abilitățile sau care doresc să extindă cunoștințele lor în domeniul respectiv, ca și pentru diverse programe BLK administrat de Ministerul care includ profesională inginerie auto, tehnici de sudură, de prelucrare agricolă sau de pescuit, prelucrarea lemnului, tehnologia informației și comunicațiilor, cusut, design grafic, refrigerare și electrică inginerie, industrii creative, limbi, și mult, mult mai mult.

În ceea ce privește rolul Ministerului în sprijinul programului, legătura și potrivirea pentru persoanele cu fundalul educației profesionale este de a construi integrarea formării, certificării și plasării forței de muncă eficiente pentru a reuni solicitanții de locuri de muncă cu cererea pieței muncii.

Împreună cu doi de mai sus eforturile, Ida chiar a declarat că adevărata Indonezia are, de asemenea, 1.925 profesionist Agenția de Certificare (LSP) care au obținut o licență de la Badan Nasional sertifikasi descărcare profesi (BNSP), care este gata pentru a efectua certificarea pentru lucrătorii în Indonezia, pentru a sprijini certificat de competență în educație și formare profesională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.