Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

Iată 5 din cea mai mare exploatare a aurului din lume

Aurul este un metal prețios care este foarte valoros. Nu numai că servește ca ornament pentru a fi purtat, aurul ar putea deveni un mijloc de investiții și depozite profitabile. Chiar și multe țări din lume pentru a face aur ca rezervele lor valutare. Aur stocate în suprafața Pământului. Pentru a obține, aurul trebuie să fie extras mai întâi și apoi prelucrat pentru a fi un metal prețios.

Pe baza datelor din sondajul Gelogic din SUA, în 2020 producția de aur la nivel mondial ajunge la peste 30 de milioane de uncii. Există Mine dintre cele mai mari din lume, care reprezintă magnitudinea numărului de producție de aur. Apoi, acolo unde numai cea mai mare minerit din lume? Pe baza datelor rezumate din diverse surse, cea mai mare mină de aur a următoarelor 5 din lume se bazează pe rezultatele producției din 2020.

1. Polyus, Olimpiada, Rusia
Minele de aur ale celor mai mari din lume situate în statul rus tocmai în regiunea Krasnoyarsk, Siberia de Est. Una dintre cele mai mari companii miniere din lume, Polyus Gold este o companie care opereaza o mina de aur într-un sit minier este.

Citând de pe pagina oficială a lui Polyus, said Karimov este proprietarul companiei miniere. Said Karimov este proprietarul acțiunilor 77 la sută în Polyus, precum și moștenitorul miliardarului origine Rusia, Suleiman Karimov.

Site-ul Minei Polyus capabil să producă aur la fel de mult ca 1.38 milioane uncii în 2019. Apoi, în 2020, zona minieră este capabilă să producă aur la fel de mult ca 1.20 milioane uncii de unde astfel de înregistrări să fie cea mai mare dintre locația celeilalte mine.

2. Barrick – Newmont joint venture, Republica Dominicană
În mod surprinzător, una dintre cele mai mari mine din lume se află în această țară mică, în Insulele Caraibe, tocmai în țara Republicii Dominicane.

Zona minieră este numită joint venture Barrick-Newmont, mina este operată de Pueblo Viejo Dominicana Corporation, rezultatul cooperării dintre Barrick și Newmont.

Producția a fost realizată pentru prima dată în anul 2012. Situat la 100 de kilometri nord-vest de capitala, Santo Domingo, mina ocupă a doua poziție în anul 2020, cu cantitatea de producție de 899 mii uncii.

3. Grasberg, Indonezia
Situată în Timika, Papua, Graberg ocupă poziția a treia ca cea mai mare mină de aur din lume. Pe parcursul anilor 1990-2019 trecerea Minei open-pit, Freeport records a fost producătoare de aur cât mai multe 46 milioane uncii.

Vestea bună este că, din 2018, Guvernul Indonezian deține o participație de control în PT Freeport cu 51 la sută. Deci, pentru a putea contribui la o sursă de venituri considerabile pentru stat.

În 2020, zona de exploatare a Grasberg capabil să producă 848 mii uncii de aur. în 2020, producând 848 mii uncii de aur. În prezent, Guvernul Indonezian încearcă să se extindă pe scară largă pentru a crește producția la 240.000 de tone pe zi în 2022

4. Newcrest Cadia Valley, Australia.
Peringlat patru mine mari de cea mai mare din lume trăiesc în New Cadia Valley, care este situat în Australia. În 2020, minele care constau din minerit subteran Cadia East subteran mine Ridgeway este produs cu succes un total de 822 mii uncii de aur. Cu toate acestea, cifra a scăzut în comparație cu anul 2019 produc cât mai multe ca 912 uncii de aur.

5. Kibali, Republica Congo
Ultima mină mare a cincea cea mai mare numită Kibali. Mina de aur destul de această ființă fenomenală în continentul întunecat, Africa, tocmai în Republica Congo.

Acest proiect dimiiliki de Kibali mine de aur, care este un Joint-Venture (JV) Barrick Gold Corporation, AngloGold Ashanti, Société Miniére de Kilo-Moto (SOK OMI). Barrick câștig propriu posesia Minei prin achiziționarea de resurse Tandgold.

Crescând într-o zonă de 1.836 km, în 2020, cea mai mare exploatare a aurului din Africa este capabilă să producă până la 807 mii uncii. Mina Kibali este de așteptat să producă 600 de mii de uncii de aur pe an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.