Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

Exporturile de mobilier Indonezian în Canada au crescut la 49.4 la sută în primul trimestru al anului 2021

Indonezia este o țară care are avantaje în ceea ce privește ambarcațiunile, inclusiv lucrări de artă aplicată mobilier drept sau mobilier care nu este străin să fie chiar ochii căutării principale pentru un grup de oameni dintr-o anumită regiune.

Jepara deci, una dintre zonele din țară care deține titlul de centru al ambarcațiunii cu lucrările deja cunoscute chiar și în țări străine, inclusiv ambarcațiunile sub formă de mobilier sau mobilier care prezentul a devenit principalul lucru în industria gospodăriei.

Nu glumesc, Excelența muncii de mobilier produse de meșterii de apă subterană în această industrie, de fapt, a fost luată în considerare și recunoscută diferite țări, chiar și țări din regiunea europeană, bazându-se, de asemenea, pe rezultatele muncii de mobilier din Indonezia pentru a însufleți industria internă în fiecare țară în cauză.

Dovedit, în anul 2015, cu o varietate de produse de mobilier de apă din sol se extind din ce în ce cota de piață în diferite țări. Prin expoziția 21st China International Furniture Expo 2015, la acel moment mobilierul este rezultatul muncii artizanilor indonezieni care se vând bine și au reușit să înregistreze tranzacția de aproximativ 3, 6 milioane de dolari SUA.

Împreună cu ea, în același an, de fapt, a stabilit un artizanat și mobilier de Indonezia în Rusia, care se află în 25/1 Praporshika Komarova, Vladivostok. În practică, deschiderea Centrului pentru ambarcațiuni și mobilier acest lucru se dovedește a fi simultan un cadou de ziua de naștere a 65 de relații diplomatice între Indonezia și Rusia și este o manifestare tangibilă a îmbunătățirii relațiilor de cooperare economică a celor două țări.

A raportat Ministerul de Externe affairs.go.id, Indonezia este una dintre țările exportatoare cel mai mare mobilier din lume. În 2019, Indonezia a înregistrat exporturi în valoare de 1,7 miliarde de dolari. Cele cinci țări principale de export Mebel Indonezia este SUA, Japonia, Olanda, Germania și Belgia.

Concurează cu înverșunare cu China și Vietnam

Nu într-o singură-numai cele mai bune, în mod natural vor exista întotdeauna concurenți care fac de fapt mobilier industrial sau mobilier este mai aglomerat pe piața mondială și, de fapt, este întotdeauna impuls de meșteșugari de apă subterană pentru a produce întotdeauna de lucru cu cea mai bună calitate pentru a putea concura strict.

IMM Cologne, este unul de o mână de un expoziția internațională de mobilă care are loc periodic în Germania în fiecare an, și va fi urmată de Indonezia, ca una dintre țările care a participat în mod activ prezintă o varietate de lucrări deținute.

Prin eveniment în mod similar, o varietate de mobilier Indonezian, de fapt, acesta devine o atenție deosebită chiar evaluat de bună calitate și sunt considerate în măsură să îndeplinească gusturile Europei. În 2017, Indonezia trimite 22 mobilier antreprenori la expoziție, care nu vizează doar clienții sub forma unei corporații, ci și a multor consumatori individuali.

În cadrul expoziției, cumpărătorii care sunt prezenți provin și din diverse alte țări, inclusiv Marea Britanie, Spania, Italia, Austria, Elveția, Norvegia, Suedia, în America Latină și Dubai.

Alerte dw.com mobila meșteri din țara apă a recunoscut că cele mai dure concurenți este un artizan de mobilier care are originea în China și Vietnam, deoarece capacitatea lor de a face producție cu prețuri mai mici. Cu toate acestea, pe de altă parte, meșteșugari state de apă din sol rămân încrezători în calitatea produselor sunt deținute și adevărat să nu vă faceți griji, deoarece piețele europene rămân orientate spre calitate, mai degrabă decât prețuri mici.

Companiile canadiene care investesc în sectorul de mobilier și mobilier Indonezia
Expresia înainte să ateste calitatea de mobilier Indonezia poate satisface gusturile piața Europeană s-a dovedit a fi durabilă, o companie Canadiană care Avanica Corporation a devenit una din partid, care investesc în industria mobilei masă de apă, în special în sectorul de producție de mobilier din lemn în Jepara, Java Centrală.

Produse mobilier realizate în Indonezia, de fapt, cel mai bine vandut comercializate în trei regiuni din Canada, și anume Ontario, Saskatchewan, și Manitoba. prin intermediul unui comunicat de presă postat pe pagina oficială a Ministerului Afacerilor externe, Consul General la Toronto, Leonard F. Hutabarat chiar încuraja o varietate de produse de mobilier deținute de către Indonezia poate fi, de asemenea, mai vândute pe scară largă în diverse regiuni din Canada prin Avanica Corporation.

Într-o declarație, CEO Avanica Corporation, Sinthusan Sivagnanam chiar a spus că numărul de exporturile Indoneziene mobilier pentru Canada continua să crească de la an la an.

Statisticile Canada au remarcat că în anul 2020 exporturile de mobilier Indonezian în Canada au crescut cu aproximativ 21.4 la sută față de anul precedent. În timp ce în primul trimestru al anului 2021, exporturile acestor produse au crescut cu 49.4 la sută față de aceeași perioadă a anului 2020.

Abordarea export cifrele continuă să crească în fiecare an, Sivagnanam, de asemenea, a adăugat că producția de mobilier, care este de încredere de Indonezia nu este doar derivată din Jepara, dar, de asemenea, de la Yogyakarta și Solo, în scopul de a satisface cererea de pe piața din Canada și SUA, Avanica a stabilit o cooperare cu un număr de IMM-uri în 3 orașe.

Chiar și așa, adevărul este că există și alte lucruri care devin obstacole și provocări în creșterea exporturilor, care, în esență, pot atinge o cifră mai mare, care este realizată în prezent de Indonezia. Tot cu aceeași ocazie, CEO-ul Avanica descoperă că deficitul de containere și prețurile containerelor au crescut de 10 ori în pandemie pentru a fi probleme destul de grave.

De exemplu, numărul de mobilier care sunt exportate în fiecare lună de fapt, ar putea ajunge la 60 de containere, dar din cauza deficitului și costul ridicat face exportul se poate face doar cât mai multe 24 de containere și departe de ținta așteptată. Prin urmare, în declarație, CEO Avanica speră că poate obține atenție și soluții speciale din partea guvernului Indoneziei.

Lasă un răspuns