Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

Eiger, produsul este aventurieri de origine Bandung la nivel mondial

Venturing a devenit unul dintre mijloacele de divertisment sunt populare în rândul oamenilor din Indonezia. Când la sfârșitul săptămânii, momentul unei vacanțe sau în timpul liber, mulți oameni aleg „fuga” de rutină și agitația orașului pentru o clipă și merg la natură.

Urca un munte, explora natura cu o motocicletă, camping, în jos pe râu, explora plaja, și vizita diverse atracții ale naturii de multe ori astfel încât alegerea de a se distra, calma mintea, la adrenalina.

Spre deosebire de o vacanță într-o zonă urbană, aventura în natură are nevoie de un dispozitiv adecvat pentru a susține confortul. Unul dintre moda laterale. Cel mai probabil, veți avea nevoie de haine și accesorii sunt concepute special pentru activități în aer liber.

În general, îmbrăcăminte, genți și încălțăminte activitate specială în aer liber, a fost într-adevăr proiectat pentru activități în natură. În plus față de asigurarea confortului, va face, de asemenea, o persoană să se miște mai liber, să aibă un material puternic și în conformitate cu terenul care va fi urmărit.

Un brand de unelte în aer liber din Indonezia celebru Eiger. Marca de la Bandung, acest produs pe categorii de activități orientate spre alpinism, alpinism, călărie, care se concentrează pe explorarea motocicletei, precum și autentic, se referă la un stil clasic la natura aventuroasă care casual și elegant.

Inspirația Muntelui Eiger
Când auziți cuvântul eiger din Indonezia, Cel mai probabil ne vom referi la brandul pool local. De fapt, cuvântul eiger este numele muntelui din Alpii Bernese, deasupra câmpiei Grindelwald și Lauterbrunnen din zona Oberlandului Bernese, Elveția. Eiger este cele mai renumite vârfuri din Alpii Elvețieni.

Cu toate acestea, este de fapt numele munților este inspirația brandului Eiger, care a fost lansat pentru prima dată în 1989. De la începutul prezenței sale, Eiger s-a concentrat într-adevăr pe crearea de produse pentru a satisface diverse nevoi sub formă de consumabile și echipamente pentru iubitorii de natură.

Produsul Eiger pentru aventurier
Sub auspiciile PT Eigerindo Multi Produk Industri (Eigerindo MPI), Eiger produse concepute pentru multe activități în aer liber și în aer liber, variind de la munte, alpinism, camping, rock alpinism.

Produsul include, de asemenea, o foarte diversă și completă. Puteți găsi pantofi, flip-flops, Sandal gunung, Curele, Genți de mână, pălării, pălării, mască, pantaloni, șosete, cămăși, jachete, ceasuri, portofele, șosete, ochelari care vor susține aspectul aventurii.

De fapt, Eiger vinde cort, barca crossover, set de ustensile de bucătărie, Ceainice, hamac, lanterna, cuțit, locuri de băut, loc și tacâmuri, și echipamente de camping.

Când a fost lansat pentru prima dată, primul produs al Eiger este un rucsac de 55 de litri. Rucsacul este realizat pe baza rezultatelor testelor din teren. Citate Carrierstory.com, calitatea produselor Eiger este destul de bună. Pentru pungi, croitorii asigură că toate părțile cusăturilor sunt îngrijite și puternice.

Procesul de fabricare a produsului Eiger nu a fost superficial. Acestea implică comunitatea să proiecteze produse în funcție de nevoile de a efectua un test pe teren.

„Am adus sistemul este proiectat-dezvoltat-testat. Calitatea produselor noastre a provenit dintr-un produs care a fost conceput din nevoile consumatorilor care au reprezentat comunitatea. Din cauza Eiger cresc mare, împreună cu comunitatea. Apoi dezvoltat și testat direct pe teren cu servomotorul. Deci, se poate spune pentru a produce produsul, am trecut printr-un proces lung și testate”, a spus Nabila, Relațiile publice ale muntelui la GNFI, vineri (2/7/2021).

Pentru a îmbunătăți calitatea produsului, tehnologia Eiger utilizează planificarea sortimentului Aptos. Această tehnologie este considerată capabilă să ofere soluției abilitățile necesare pentru accelerarea și optimizarea dezvoltării produsului.

„Căutăm soluții tehnologice de vârf care pot ajuta companiile să răspundă a două nevoi majore în ceea ce privește afacerea, și anume: cum putem accelera procesul de dezvoltare a produselor și cum putem continua să oferim produse localizate, în legătură cu planul de extindere în diferite domenii care continuă să fie făcute. În acest caz, localizarea poate fi interpretată cu produsul, cantitatea și locația exactă”, a declarat Christian H. Sarsono, CEO adjunct Eigerindo MPI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.