Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

Cunoașteți oamenii de mare, conservarea vieții Marine a început să fie uitată

Marea tribală (nomazi de mare) sau Canoe tribală este una dintre popoarele indigene care locuiesc în apele teritoriale ale insulelor Riau. Pe baza cantității de exploatare forestieră Ministerul Afacerilor Sociale (Mosa) RI 1988, aproximativ 11,23 la sută concentrat în apele teritoriale ale Batam, situat în vecinătatea Strâmtoarea Malacca, Strâmtoarea Filip, și Marea Chinei de Sud.

Menționată ca tribul mării, din cauza vieții sale nomade prin efectuarea tuturor activităților de viață a trăit într-o barcă sau canoe cu un acoperiș realizat dintr-un Kajang. Anterior, ei trăiesc numai în mare, se mută de la insulă la insulă până la gura râului.

Viața oamenilor mării-ca membri ai triburilor oceanului-este destul de simplă. Cei care trăiesc pe partea de sus a canoe acoperit doar kajang ca o protecție de căldură și ploaie toridă. Pentru a susține viața, ei caută pești cu echipamente simple, cum ar fi indragiri, spear și serampang.

Lansat site-ul oficial al Disbud Kepri, un trib de mare a început să locuiască în regiunea Malay-Falus în anul 2500-1500 î. hr., ca un popor Proto-Malay sau Malay Vechi. S-au răspândit în cea mai mare parte a teritoriului Sumatra până la Peninsula malay.

1500 î. HR., au împins în direcția oceanului de coastă datorită prezenței migrației actuale la scară largă de către Deutro Melayu. Dar există, de asemenea, o mențiune, din tribul mării a fost o turmă de pirați.

Potrivit lui Cynthia Chou (2009) în analele Malay, oamenii Mării cunoscuți ca Păstrătorul apelor teritoriale ale Sultanatului, trupele războiului și au servit pentru a oferi nevoile mării Sultanatului. Ei joacă un rol important în perioada de glorie a Sultanatului Malacca, Sultanatul Johor și Regatul Sriwijaya.

Treaba lui este să păstreze o strâmtoare-strâmtoare, să-i expulzeze pe pirați, să-i îndrume pe comercianți în porturile acestor regate. Ei sunt oameni care sunt credincioși împărăției.

În cazul în care clanurile din tribul mării împreună, acestea sunt denumite „oameni Kerahan”, ei au avut întotdeauna punctul de vedere că Malays sunt aristocrații și comercianții ar trebui să fie respectate. Tribul mării, împreună cu tribul Bugis și Banjar, care în trecut a implicat întotdeauna în apărarea regatului.

Apele teritoriale ale insulelor Riau sunt o zonă care este locuită de unele dintre clanurile oamenilor Mării, fiecare mare klanOrang este condusă de un șef interior (Tribal). Într-un grup de triburi ale oceanului sau clanul poate realiza în jurul valorii de 30-un Kajang/canoe, un kajang/canoe, de obicei, locuite de o singură familie.

Deasupra kajang oricum, ei caută un partener de viață și încep o familie. Grupul a tribul mării va fi debarcare într-o insulă în cazul în care doresc să ia pe apă, îngroparea membri ai grupului care a murit în lume, și să vândă captura de pește.

Pentru a se proteja de pirați, ei includ și un câine, care în limba lor se numește tencuială. Există, de asemenea, aducerea de parakeets folosite pentru a determina starea vremii, printr-un tweet sau un gest pe care îl face.

Cele mai multe dintre copiii născuți în canoe în timp ce în mijlocul oceanului. Nu în ultimul rând a murit din cauza absenței ajutorului personalului medical, a moașelor mai bune, a asistentelor medicale și a medicilor. Acest lucru este, desigur, din cauza condiției tuturor minime și nu a îndeplinit cerințele unei forțe de muncă.

Ei cred că bebelușii născuți în barca de navigație sunt oamenii tribali ai mării reale. Conform tradiției, bebelușul a fost imediat scăldat cu apă de mare și a vărsat apa de mare pe buze.

„Pentru a fi familiarizat cu viața marină”, a spus Fatimah, un localnic.

Din copilărie, au fost învățați moduri de viață în oceane. Începeți când ancorat, instalați ecranul, canotaj, permite navei mașină și indicii specifice pentru a face față amenințării, precum și viața personală.

De exemplu, în cazul în care a doua paletă canoe traversat, aceasta înseamnă că ambii părinți au fost de a face afară, astfel încât să nu ar trebui să fie deranjat. Inclusiv, dacă ambii părinți merg de la marginea plajei la aproximativ 100 de metri, asta face dragoste. Sugestia se aplică societății tribale a Mării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.