Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

Cooperarea bilaterală între Indonezia și China, până cuib de păsări de plante de prelucrare

Nu mai este un lucru nou, de fapt cuibul păsării este unul dintre exportul de mărfuri promițător deținut de Indonezia de acum câțiva ani. Chiar se poate spune că Indonezia este singura țară a producătorului cuibului de pasăre cel mai mare din lume.

De fapt, cuibul este făcut și deținut de swiftlet este diferit de stupul care este deținut de alte specii de păsări, este interesant deoarece cuibul a fost făcut cu ajutorul saliva păsării swiftlet în sine.

Chiar și așa, saliva care formează apoi aglomerări care a fost mult căutată de multe țări și a devenit una dintre mâncărurile eficiente cele mai scumpe din lume.

Discutați despre eficacitatea, pe baza unui număr de date științifice și peer-review sunt încărcate prin Kompas.com, cuibul de pasăre este de fapt dovedit a avea o serie de beneficii atât pentru corpul persoanelor care îl consumă, deoarece este bogat în proteine și carbohidrați.

Chiar și pe baza cercetărilor din hong kong, cuibul de pasăre poate fi administrat pacienților cu SIDA pentru a-și păstra calitatea vieții. Prin urmare, nu e de mirare dacă actualul hong kong și teritoriul Chinei, celălalt fiind importator cuib de pasăre țară cea mai mare parte din Indonezia.

Cuib de pasăre este touted ca un tezaur de Indonezia și râvnit de China părea din ce în ce mai evidentă cu înființarea unei plante de prelucrare păsări cuib procesul de construcție a fetei a început nu cu mult timp în urmă.

Cum a fost publicată în monitorul oficial de presă de pe site-ul Ministerului Afacerilor externe (Ministerul de externe), industria de prelucrare a alimentelor sarang pasăre portmoneul Indonezia, situat în zona industrială Fengxian District, Shanghai, a început să intre în faza de revoluționar sau de stabilire a primelor de piatră pe 26 iunie 2021 ieri.

Ceremonia de la industria de construcții, care este o formă de cooperare între părțile interesate de partid din Indonezia sau China, a fost urmat de diverse părți interesate, inclusiv Ambasador în CHINA și Mongolia, Djauhari Oratmangun și Președinte & CEO al Yantyty Group Co., Ltd, Rudy Foniaty și Lily Foniaty.

Pentru prima dată, produse industriale cuib de păsări Indonezia este capabil să se extindă afacerea în mijlocul rigorile concurenței în afaceri de produse industriale alimente și băuturi prin cuib de pasăre pe piața chineză.

Yantyty Grup cu PT Alex Citra Portmoneul Indonezia (ACWI) este o companie care furnizează materia primă are nevoie de cuib de pasăre calificat și pregătit în procesul în diverse tipuri de produse, cum ar fi mancare, bautura, tort, până la produse cosmetice de intrare în cota de piață de produse cuib de pasăre de pe piața Chineză prin Shanghai.

De fapt, construcția cuibului de păsări perngolahan, care se află în Shanghai, este o formă de cooperare bilaterală între Guvernul Indoneziei și guvernul chinez.

În ceremonii, la fel, Ambasadorul republicii Indonezia este, de asemenea, apreciază succesul Yantyty Grup si PT ACWI împreună cu partenerii săi producător de cuib de pasăre în Indonezia, care este de așteptat să contribuie mai mult pentru îmbunătățirea comerțului bilateral între Indonezia și China.

Djauhari, de asemenea, a spus că, prin construcția instalației de prelucrare cuib de pasăre, relațiile bilaterale între INDONEZIA și Republica populară chineză (RPC) a intrat în nivelul de „Parteneriat Strategic Cuprinzător”, care este axat în principal în cadrul cooperării economice, comerciale și de investiții între cele două țări.

Cooperarea rapidă a parteneriatului strategic care există plasează China ca fiind cei mai mari parteneri comerciali ai Indoneziei, iar Indonezia ca partener pentru comerțul celui de-al 4-lea cel mai mare din China.

Niciodată nu a fost raportat mai devreme, că Indonezia din ultimii ani au reprezentat aproximativ 80 la sută din capacitatea de producție a lumii la cuib de pasăre, care are cea mai bună calitate în China.

Mai în detaliu, a confirmat Djauhari, că valoarea totală de export cuib de pasăre cu China a ajuns la 413,6 milioane de dolari la actuala situație de pandemie în anul 2020, până 88,05% din valoarea totală a exporturilor din perioada a anului 2019.

Nu este suficient acolo, Vietnam și Statele Unite par a fi state, și care importă o mulțime de cuib de păsări din Indonezia. Mai multe detalii, potrivit datelor deținute de Central Agenția de Statistică (BPS), în 2019 numărul de export cuib de pasăre la hong kong atingeți numerele 644,1 de tone, urmată de Vietnam la fel de mult ca 329,8 tone, apoi în SUA, la fel de mult ca 46,97 tone.

În plus față de 3 din țară, pe an 2021, există și alte 8 țări despre care se știe că sunt scopul exportului cuib de pasăre Indonezia, inclusiv Japonia, Coreea de Sud, Thailanda, Singapore, Malaezia, Laos, Australia și Canada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.