Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

Cele 10 țări care produc cel mai mare Aur din lume, Indonezia este ordinea cum?

Aurul este o marfă care nu își pierde niciodată farmecul. Până acum, cererea de aur nu a scăzut niciodată. Dacă este îngrijit, cererea de aur din lume se confruntă întotdeauna cu o creștere. Limitările de rezervă face ca prețul acestui metal este prețios mai paiete, prețul a crescut aproape în fiecare an.

De zeci de ani, producătorii de aur cel mai mare ocupat de Africa de Sud. Apogeul său, în anii 1970, câmpurile de aur din țară au produs mai mult de 1.000 de tone metrice, sau de aproximativ două ori mai mult decât producția mondială combinată din afara Africii de Sud.

Deci, nu e de mirare că țara care era faimoasă cu Politica apartheidului urma să fie cea mai prosperă țară de pe continentul African. Produsul intern brut (PIB) pe cap de locuitor al țării este aproape egal cu cel al unor țări europene, chiar dincolo de majoritatea țărilor asiatice.

Cu toate acestea, din 2007, poziția sa ar trebui să fie deplasată de China. După ce a coborât din partea de sus a producției de aur din Africa de Sud a continuat să se micșoreze până când în cele din urmă depășit de alte țări. În prezent, poziția de top pe continentul Africii a fost preluată de Ghana, cu o producție totală de 145 de tone metrice, o diferență de 55 de tone metrice din producția totală a Africii de Sud, care a ajuns doar la 90 de tone metrice.

Consultați cele mai recente date publicate British Geologocal Survey (BGS), aici rezumăm cele 10 țări care produc cel mai mare Aur din lume pentru anul de producție 2019.

1. China
China a devenit aurul țării care produce cea mai mare din lume, în 2019 producția totală de aur a țării Cortinei de bambus este de 420 de tone metrice. Țara deține poziția de top din 2007, ceea ce înseamnă că China a devenit cel mai mare producător de aur pentru mai mult de 1 deceniu.

În 2018, indicele de producție a scăzut cu 39 de tone metrice, iar declinul este așteptat ca urmare a reglementării sporite a mediului. Potrivit Consiliului Mondial de aur, China este, de asemenea, un consumator de bijuterii de aur care conduce lumea.

Regiunea care produce cel mai mare Aur din China, situată în provincia Shandong, Henan, Jiangxi, Yunnan și Fujian

2. Australia
Clasat pe locul al doilea umplut țara noastră vecină, Australia. Producția de aur Australia în 2019 pentru a ajunge la 330 de tone metrice, de la 315 de tone metrice în 2019. Activitățile de explorare recent în regiunea Pilbara din Australia de Vest au contribuit la creșterea producției de aur în mod constant în țară.

În timp ce Pilbara este cel mai bine cunoscut ca unul dintre cei mai mari producători de minereu de fier dintre cele mai mari din lume. Regiunea se confruntă în prezent cu o explorare sporită a aurului datorită unei descoperiri majore în 2017 de către Novo Resources și Artemis Resources.

Australia de Sud, Australia de Vest și New South Wales în trei regiuni care produc cel mai mare Aur din Australia

3. Rusia
În 2019, Rusia a devenit din nou al treilea cel mai mare producător. Producția de aur din țară a crescut în ultimii ani, și anume de la 255 tone metrice în 2017 la 310 tone metrice în 2019.

În plus, Rusia intenționează, de asemenea, să-și crească producția în următoarele câteva decenii.

Rusia intenționează să crească anual producția de aur în 2020 și să continue să crească pe măsură ce efortul de a deveni cel mai mare producător de aur din lume în 2029.

Potrivit studiului geologic al SUA, rezervele de aur ale Rusiei au ajuns la 5,300 MT, Al doilea ca mărime după Australia s-a ridicat la 10,000 tone metrice.

Rusia este cunoscută ca având cea mai mare exploatare de aur din lume numită Olympiada, o mină situată în dartan Siberia de Est este capabilă să producă sute de tone de aur în fiecare an.

4. Statele Unite
Al patrulea rang este ocupat de superputerea țării, Statele Unite. În ceea ce privește producția, producția de aur SUA a înregistrat o scădere în ultimii ani. În 2019, SUA produce aur la 200 de tone metrice, a scăzut la fel de mult ca 26 MT față de anul precedent.

Cea mai mare parte a aurului din țară este produsă în mai mult de 40 de mine cu mai multe mine mari din Alaska și un număr de mine mai mici în vestul SUA. Rezervele de aur din SUA sunt de așteptat să ajungă la 3.000 de tone metrice.

5. Canada
Țara vecină a unchiului Sam, Canada, a fost pe locul cinci ca țară care produce cel mai mare Aur din lume. În 2019, Canada a raportat producția de aur a ajuns la 180 MT, în scădere față de realizarea 2018 sa ridicat la 183 de tone metrice.

Furnizor de aur pentru această țară există în regiunea Ontario, Quebec și British Columbia. În Ontario, exact în minele lacului roșu, există cea mai mare mină de aur din Canada, care a reprezentat jumătate din producția totală de aur a țării.

6. Indonezia
Indonezia a reușit să înregistreze ca producător de aur al șaselea ca mărime din lume. Această poziție depășește Peru în perioada anterioară (2018) a ajuns pe locul șase.

În 2019, Indonezia este capabilă să producă aur până la 160 de tone metrice. Jumătate din producția de aur a țării provenim din mina Grasberg, Freeport-McMoRan, una dintre cele mai mari mine de aur din lume, despre care se crede că are rezerve de aur sunt foarte abundente.

În plus, regiunea care produce aurul Indoneziei se află în nordul Maluku a devenit locul de funcționare al minei Gosowong. În prezent, mina este administrată de PT Nusa Halmahera Minerals (NHM). Mai mult, Nusa Tenggara Barat (NTB), tocmai pe insula Sumbawa. Minele mari din insula aceasta este a mea piatra verde aparține grupului Medco (Amman Mineral).

7. Peru și Ghana
Al șaptelea rang este completat de cele două țări de pe diferite continente, Peru și Ghana. În 2019, cele două țări produc împreună până la 130 de tone metrice.

Peru a înregistrat o scădere a producției de aur față de perioada anterioară (2018), cu o scădere a producției de la 145 tone metrice în 2018 la 130 tone metrice în 2019.

Exploatarea ilegală a aurului continuă să fie o provocare pentru țară și responsabilă pentru distrugerea terenurilor, inclusiv despădurirea pădurii amazoniene.

Între timp, producția de aur în Ghana rămâne stabilă față de anul precedent produce 130 de tone metrice de aur în 2019. Trebuie remarcat, Ghana este cel mai mare producător de aur din Africa, după ce a depășit Africa de Sud în ultimii ani.

8. Mexic
Clasat pe locul opt ca producător de aur Cea mai mare țară populată din America Centrală, Mexic. În 2019 producția de aur din Mexic a înregistrat un total de 110 de tone metrice, cifra a fost în jos de la 125 de tone metrice în 2018.

În plus, Mexicul se confruntă, de asemenea, cu provocarea numeroaselor mine de aur pe care contractul le expiră, provocând o scădere a producției începând cu 2017. Regiunea administrativă a Sinaloa să fie cel mai mare aur al contributorului în Mexic.

9. Uzbekistan și Kazahstan
Cele două țări din fosta Uniune Sovietică, Uzbekistan și Kazahstan au reușit să intre pe lista țărilor care produc cel mai mare Aur din lume în 2019 și să fie în aceeași poziție exact nouă. Ambele țări produc 100 de tone metrice de aur în 2019.

Mina de aur Muruntau din Uzbekistan este una dintre cele mai mari mine din lume. Uzbekistan a fost producătoare de aur din mina vechi de ceva timp, și nu au văzut o mulțime de investiții de explorare.

În timp ce, producătorul de aur al meu situat în Kazahstan este al meu Vasilkovskoye, care este condus de o filială a Kazzinc Glencore lui. Mina are mai mult de 5 milioane de uncii de rezerve de aur este dovedit.

10. Africa De Sud
Africa de sud a devenit una dintre țările care produc cel mai mare Aur din lume de zeci de ani. Cu toate acestea, producția de aur a țării a scăzut cu 85% din 1980.

Producția de aur din Africa de Sud sunt, de asemenea, a scăzut de la 117 de tone metrice în 2018 să fie doar 90 de tone metrice în 2019.

În ultimii ani, Africa de Sud este asaltată de conflicte politice, în mare parte din cauza conflictului dintre Asociația minerilor și Uniunea construcțiilor (AMCU) și producătorul de aur din zonă.

AMCU a organizat numeroase proteste și greve în unele mine de aur și platină în ultimii ani, cu speranța de a obține mai multe salarii și de a opri fuziunile care ar putea duce la pierderea locurilor de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.