Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

Câteva Exemple De Admirație A Comunității Mondiale Asupra Culturii Indoneziei

În dragoste cu cultura Indoneziei ar trebui să fie o necesitate, și nu trebuie să fie pusă la îndoială din nou ceea ce este motivul pentru noi, ca cetățeni ai statului originalului și nașterea apelor subterane. De fapt, a devenit un lucru obișnuit dacă sentimentul iubirii Patriei a fost insuflat devreme de precursorul fiecărei noi generații care sa născut și a devenit succesorul apartenenței la această țară în viitor.

Povara suportată de membrii noului în fiecare generație nu a fost că lumina, indirect, există o responsabilitate care este cel puțin a avut loc la o varietate de culturi care există în Indonezia este încă bine conservate și nu uitate.

Dar, în spatele ei, se pune întrebarea despre cum dacă există sau chiar o mulțime de oameni dintr-o țară străină care, de fapt, go a avut o dragoste și admirație care nu este inferioară culturii pe care o avem?

Mândru pentru că identitatea noastră este cunoscută celeilalte părți? Rușine pentru că unele dintre condițiile unui sentiment de dragoste pentru cultura Indoneziei, care deținută de comunitatea străină a fost mai mult la mai mare decât un sentiment de iubire, care este deținută de o mână de copii națiunii? Sau chiar defensiv din cauza apariției preocupărilor cu privire la cultura apei din sol, care este recunoscută de alte țări, cum ar fi de multe ori apar și de multe ori cauza neînțelegeri?

Răspunsurile corecte la o varietate de condiții, cum ar fi într-adevăr, este înțelept și răspunde la fiecare situație, în conformitate cu porțiunea. În sensul cuvântului, aprecia atunci când cultura Indonezia iubit rezonabil și de a face introspecție dacă deveniți conștienți de faptul că dragostea noastră a culturii Indonezia a fost încă mai mică decât gustul iubirii este adesea deținută de comunitatea străină.

Pentru că nu numai negat, în ultima vreme, împreună cu o varietate de culturi indoneziene care este din ce în ce mai cunoscută oamenilor lumii, se primește un răspuns, de fapt mai mult decât doar apreciere sau atenție flashback pentru o clipă a fost mai mult decât atât.

Expresia culturii Indoneziei care este dorită și iubită de comunitatea străină, de fapt, nu se limitează la sugerea degetului mare. Acest lucru este evident într-unul dintre evenimentele întâmplătoare care au avut loc recent în cele două orașe ale Ungariei, și anume Szeged și Budapesta.

Nu cu mult timp în urmă, tocmai pe 26 iunie, în cele două orașe a avut loc un festival cultural în Indonezia intitulat „săptămâna engleză”. De fapt, evenimentul s-a dovedit a fi primul care a obținut autorizațiile deținute după o serie de restricții sau interdicții de activități care să mulțumească masa aplicată în orașul Szeged în timpul situației pandemice.

Devenit prima etapă care a permis Guvernului Ungariei, se pare că acest eveniment a primit un mare entuziasm din partea comunității locale, care sunt dispuși să stea la coadă pentru a putea urmări expoziția.

„Ne lipsește apariția Indoneziei exotice, așa că suntem dispuși să stăm la coadă pentru a intra în clădire spectacolul”, a spus unul dintre vizitatorii care coadă zona de intrare a Muzeului de Artă Asiatică Ferenc Hopp din Budapesta, un alt loc al convocării titlurilor „săptămânii engleze”.

În cadrul evenimentului, există până la 10 fotografii jepreten Mario Blanco de pe aproape întregul teritoriu al Indoneziei, care a devenit parte a unei expoziții de fotografie a turismului.

Pentru ca, în același timp, originar din Budapesta, care se pare că este un absolvent al programului, pentru a anima evenimentul cu o interpretare de dans zona Rindik Bali cu Diaspora în Indonezia, precum și cetățenii de altă locale care au pretins că au o dragoste de cultura din Indonezia.

Se pare că același lucru se întâmplă și la Belgrad, capitala Serbiei. Pe 30 iunie, ieri, varietate de opere de artă și cultură din Indonezia, în formă de batik, pictura basm tipic din Indonezia, marionetă, și masca tradițională indoneziană expuse prin evenimentul „Festivalul Indonezian 2021: expoziție de meserii și Cultură”.

Interesant, evenimentul este inițierea de 5 absolventi de program, sârbă, și anume Ana Vodopija, Andreja Krstic, Nikola Deloševic, Katarina Mladenovic, și Katarina Ivanovic.

În cadrul evenimentului, Ambasadorul Serbiei, M. Chandra W. Yudha-a exprimat aprecierea și recunoștința față de programul de absolvent, deschiderea care se formează și se introduce cultura Indoneziană în sens mai larg, un răspuns care poate fi de fapt o referință pentru oamenii din Indonezia atunci când există și alte partide care dau atenție la cultura națională.

În plus față de expoziție de lucrări de artă, în cadrul expoziției, de asemenea, expuse la o varietate de dansuri locale, cum ar fi „Dans Sarpo Rodra” originea Java, „Taruna Jaya” de la Bali, și „Hornbill” din Borneo, care este afișat în zona de centru a orașului Belgrad, în strada Knez Mihailova. Nu numai că, în cazul afișat, de asemenea, instrumentele de joc muzică tradițională indoneziană de unii dintre muzicieni Serbia.​

Popularitatea Indoneziei în alte țări se pare că a fost găsită și în țara morii de vânt, Olanda. Aprecierea este dat în forma de existență a Parcului, în Indonezia, care a fost stabilit pentru 20 de ani și situat în satul de Kallenkote, Steenwijkerland, în zona de parc este, de asemenea, cunoscut a fi un verde animale cu o suprafata de aproximativ 1,5 hectare.

În zona parcului, chiar și în standurile de mâncare care vând doar bucătăria și gustările arhipelagului și oferă o varietate de produse indoneziene, cum ar fi kebaya, batik, up decorarea casei care este făcută din cochilii de nucă de cocos și suveniruri tipice Indoneziei.

Recent, se execută de la expoziția de povești de păpuși oferind o colecție de Wayang kulit și wayang golek, care este colecția privată a cetățenilor olandezi și colecția Muzeului Tropen.

Un rând de marionete de la protagonistul, antagonistul la animalele expuse într-o cutie de sticlă în parc Indonezia. Între timp, spectacolul de păpuși mini rezultatul muncii artistului Dominique prezintă o colecție de personaje de păpuși, cum ar fi figura lui Rama, Sita și Petruk, o dimensiune mică a unei cutii de chibrituri.

Nu chiar acolo, în cadrul evenimentului a avut loc și acțiunea dansatorului de la studioul Dwi Earth care afișează dansul Ramayana care închide seria evenimentului pe 27 iunie.

Rândurile statului de-a lungul cursului doar o mică parte din numeroasele țări despre care se știe că fac aceeași apreciere pentru o cultură a Indoneziei care depinde de fiecare dintre aceste țări.

Prin urmare, nu numai că a negat că, pe lângă creșterea culturii străine care a acceptat oamenii din Indonezia, același lucru este valabil și pentru multe alte țări, în același timp, primesc alte culturi, inclusiv cele din Indonezia.

Prin urmare, este necesar ca noi, ca oameni din Indonezia, să insuflăm atitudinea înțeleaptă și în conformitate cu porțiunea descrisă anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.