Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

Biciclete pliabile ala Brompton Bandung Artificial, gata să se extindă în țara vecină

Tendința de ciclism, care este folosit ca o rutina pentru cei mai mulți oameni care sunt noi pentru a cultiva un fel de sport acesta poate fi încă spus să fie popular. Nu au fost încă să arate semne de dim este de a păstra iubit de diverse cercuri, existența sportului acesta are încă potențialul de a aduce entuziaști noi.

Indiferent de fenomenul de ciclism care pot fi considerate ca o tendință care este în general utilizat într-un nou stil de viață atât de mult interes pentru majoritatea oamenilor de a face lucruri similare, nu numai că a negat faptul că tendința de mult de o influență pozitivă, deoarece aceasta poate crește în același timp de conștientizare va fi unul dintre aspectele unui stil de viață sănătos, mai ales în mijlocul unei situații care sunt vulnerabili la boli, cum ar fi acest lucru.

Din activitatea de ciclism este de așteptat să fie nu numai tendința de moment, dar poate continua să supraviețuiască sau chiar să fie o opțiune aternatif în mobilitatea de zi cu zi pentru majoritatea oamenilor din Indonezia.

În conformitate cu acest potențial, aparent fenomen sau tendință a ciclismului pentru care este văzută ca o bună oportunitate pentru întreprinderile din industria conexă, ce mai mult dacă nu ar fi producătorul bicicletei în sine. Acest lucru este evident odată cu apariția unuia dintre producătorii de biciclete pliabile care au raportat recent o creștere a afacerilor și chiar au sprijinul Ministerului Industriei (Moi).

Indonezia se dovedește a avea un număr de producători de biciclete cu o gamă de produse care este luată în considerare calitatea și nu pierde competitivitatea cu produsele de biciclete din alte țări. Cel mai recent, industria bicicletelor a fost patria sosirii jucătorilor care sunt încă destul de noi, și anume Kreuz Bike Indonesia care a venit de la Bandung.

Tipul de instrumente pentru biciclete care pot fi transportate cu ușurință oriunde pentru persoanele care urmează tendința de ciclism, de fapt, a văzut Kreuz ca o oportunitate de a fi folosit ca obiectiv principal, astfel încât producătorul acestuia a decis să facă o bicicletă pliabilă ca un tip de specialitate de biciclete pe care le-au produs.

Produsul său pilot, și anume Kreuz biciclete este revendicat ca o bicicletă 3 falduri proiectate și dezvoltate se adapteze la contururile străzilor din Indonezia. În procesul de fabricație, biciclete-o bicicletă care este produs se face în manual, dar încă mai folosesc ajutorul unei mașini care calificat.

Timpul apariției inițiale, bicicleta pliabilă Kreuz fură o mulțime de atenție, deoarece designul este considerat a fi similar cu aspectul bicicletei celebrul Brompton. Componentele pentru asamblarea bicicletelor produse, Kreuz susțin că acestea fac fiecare dintre componentele sale singur cu implicarea IMM-urilor din regiune legate de susținerea calității cu prețuri accesibile.

Interesant, la începutul standului din 2018 Kreuz se dovedește prezent nu ca un producător de biciclete, ci mai degrabă producătoare de accesorii pentru biciclete pungi specializate touring și sac din față. Pasul face o bicicletă pliabilă începe în momentul în care devin populare în 2019.

Împreună cu tendința de ciclism populară în ultimul an (2020), bicicleta a făcut ca Kreuz să atragă atenția președintelui Joko Widodo, care a fost comandat două unități de bicicletă pentru utilizarea ciclismului în Palatul Prezidențial.

O atenție specială și evaluat potențialul de a crește producția de biciclete realizate în țară, Kreuz în cele din urmă a primit certificatul ISO dat de ministerul de industrie în februarie 2021 în urmă, și a primit sprijin pentru a putea să își comercializeze produsele pe piața mondială după rândurile de producător de biciclete de teren altă apă.

Vă avertizează pe pagina oficială a Ministerului Industriei, proprietarul Kreuz și anume Yudi Yudiantara a declarat că producția Bike run crește acum rapid, în conformitate cu comenzile care continuă să vină în următorii câțiva ani. Mai exact, în acest moment există deja o rezervare a unei biciclete pliabile care va fi produsă până în anul 2023, cu o creștere a producției care a fost inițial de numai 10 până la 15 unități de biciclete pliabile pe lună până la 160 de unități pe lună.

„Creșterea producției determinată de creșterea cererii de biciclete fabricate în țară. Aceasta este și influența mișcării naționale făcute cu mândrie în Indonezia (Gernas BBI), inițiată de Guvern”, a spus Yudi.

Nu numai comercializate în țară, cererea de pliere biciclete Kreuz, de asemenea, provin din țările vecine, cum ar fi Singapore, Malaezia și Australia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.