Zassa.info

Cei sănătoși sunt egali cu frumoșii

3 Asociația fermierilor de palmier de ulei din Jambi poate certificare RSPO, ce este în ea?

Trei asociația fermierilor din Jambi care Forum outgrower Merlung Renah mendaluh sat (FPS-MRM), Asociația Fermierilor Binecuvântările Conform Lestari (APBML), și Asociația de Lumină Fiii de Speranță (ACPH) recent cu succes a obtinut certificarea de Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO).

Aceasta este o realizare care este realizarea programului „a Lanțului De Aprovizionare Inovatoare pentru Sustenabilitatea Lanțului de Aprovizionare”, care este ideea de colaborare între Fundație și Inițiativa de Comerț Verde (YIDH), Echivalent Jambi, și PT. Agri din Asia, precum și sprijinul administrației locale.

În cadrul programului care se desfășoară de la 2016, a reușit să facă 1.015 persoane mici independente ale Asociației celor trei fermieri, certificatul RSPO cu suprafața totală a 1926,29 hectare.

Impactul colaborării și certificării asupra cultivatorilor de palmieri
„Educăm fermierii în ajustarea standardului de cultivare de palmier de ulei, precum și îndeplinirea aspectelor legale ale proprietății scrisoare freehold (SHM) și e-mail o listă de cultivare (STDB). Trucul este de a realiza o discuție cu mai multe partide, inclusiv implicarea fermierilor de auto-ajutor, deschide noi oportunități pentru advocacy și colectare de fonduri de sprijin pentru micii fermieri”, a spus Nurbaya Zulhakim, Director al Echivalentul a Jambi.

Deși nu este o treabă ușoară din cauza necesității de a schimba mentalitatea fermierilor de a produce ulei de palmier este ecologic, dar ar putea produce un preț de ciorchini de fructe proaspete (FFB) pentru a fi mai stabil. Mai mult, de la pandemie, vânzarea plantațiilor de palmier de ulei din Jambi se confruntă cu obstacole. Cu toate acestea, fermierii pot profita de veniturile din creditul RSPO a fost achiziționat de cumpărători la fel de mari ca Unilever, The Body Shop și ACT.

Aceasta se face ca una dintre strategiile de a cumpăra alimente în mod regulat membrilor săi, inclusiv pentru construcția de birouri, finanțarea auditului, capitalul de risc și achiziționarea de îngrășăminte.

Bucurați-vă de șederea dvs. în Jambi încurajați fermierii să utilizeze tehnologia în pandemie. Au un JalanSetara care poate fi folosit pentru a înregistra activitatea și îngrijirea grădinii mult mai ușor în procesul de audit. De asemenea, oferă instruire online prin chat-ul de grup.

Ardiansyah, micii proprietari, în timp ce managerul de grup APBML, a recunoscut că există o schimbare în agricultorii care inițial indivizi regulate de grădinărit în grupuri. Impactul, un grup de fermieri a reușit să producă TBS cu același standard de calitate. Un alt avantaj al acestei asistențe sunt percepute Ardiansyah este o creștere a randamentelor.

„Înainte de a se alătura unui grup de fermieri, terenul palmei din zona mea de 5 ha produce doar 3-4 tone pe 15 zile, acum a crescut la 5-6 tone pe 15 zile”, a explicat el.

Cunoașteți RSPO
RSPO este un acționar non-profit din toate sectoarele industriei uleiului de palmier, inclusiv producătorii, comercianții, comercianții cu amănuntul, producția de bunuri, ONG-urile sociale, ONG-urile de conservare a mediului, băncile și investitorii.

Agenția își propune să dezvolte, fabricarea și utilizarea uleiului de palmier, pentru a minimiza apariția unui impact negativ asupra mediului și societății. După ce a obținut certificarea RSPO, producătorii de ulei de palmier trebuie să respecte opt principii, după cum urmează:

Angajat la transparență.
Se aplică respectarea legilor și reglementărilor.
Au un angajament față de sustenabilitatea pe termen lung economic și financiar.
Utilizarea celor mai bune practici conform fabricii și fermierului.
Responsabil față de mediu, Conservarea resurselor naturale și biodiversitate.
Aplicați considerația responsabilă de bază a angajaților, a persoanelor și a societății care au o influență asupra fermierilor și fabricilor.
Angajat și responsabil pentru dezvoltarea, plantarea de noi și creșterea activității în zonă.
Din iunie 2012, peste 900 de companii din 50 de țări din lume sunt membre ale RSPO. Nu numai recunoscute pe plan internațional, companiile certificate vor obține, de asemenea, diverse avantaje, cum ar fi accesul la o piață mai largă, atât internă, cât și străină, nu pot uita pot utiliza marca RSPO.

Prin utilizarea mărcii comerciale RSPO, consumatorii pot determina produsul uleiului de palmier provine de la producătorii care se ocupă de conservarea mediului. Din partea producătorului, o marcă comercială poate facilita accesul la export pe piețele europene.

Lasă un răspuns